Ο Λουίς Γκαρσία παραδέχθηκε ότι τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό δυσκόλεψαν μετά την ισοπαλία με την Ρούμπιν όμως δεν απογοητεύεται

Η ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την Ρούμπιν "ψαλίδισε" τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για πρόκριση στους "16" του Champions League, κάτι που παραδέχθηκε ο Λουίς Γκαρσία σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Ωστόσο, ο ισπανός τόνισε πως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και ότι οι πράσινοι μπορούν να τα καταφέρουν. Από την πλευρά του ο Χάρης Μαυρίας έκανε λόγο για απίστευτη εμπειρία να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

"Φυσικά τώρα τα πράγματα έγιναν δύσκολα για μας μετά από αυτό το αποτέλεσμα", δήλωσε αρχικά ο ισπανός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε, όσον αφορά τον αγώνα:  "Παίξαμε καλά και είχαμε καλές ευκαιρίες, αλλά αν δεν σκοράρεις σε αυτή την διοργάνωση και δεν παίρνεις νίκες τότε είναι δύσκολο να συνεχίσεις". Για να καταλήξει, σημειώνοντας: "Ωστόσο, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει. Δεν πιστεύω ότι έχουμε τελειώσει ακόμα".

Μαυρίας: Απίστευτη εμπειρίαΣτο site της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου μίλησε κ

Keywords
Τυχαία Θέματα