Ο Ηλυσιακός απάντησε στην ανακοίνωση της ΑΕΚ μέσω δηλώσεων του Δούνη

22:17 2/5/2011 - Πηγή: Sport.gr
Τελειωμό δεν φαίνεται να έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ηλυσιακό. Μετά την σημερινή (2/5) ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, η ΚΑΕ Ηλυσιακός εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία φιλοξενεί δηλώσεις του αντιπροέδρου της ομάδας, Θανάση Δούνη. Ο παράγοντας του Ηλυσιακού συνέστισε μάλιστα υπομονή στην Ενωση,
μέχρι την Πέμπτη (12/5), ημερομηνία κατά την οποία το ΑΣΕΑΔ θα κάνει γνωστή την απόφασή του στην έφεση που έχει ασκήσει ο Ηλυσιακός για το θέμα της παραμονής του στην κατηγορία. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηλυσιακός:
"Είναι ωραίο να… βαφτίζεις ανωτέρα βία, ένα πρόβλημα που προϋπήρχε για δέκα και πλέον μέρες. Εκτός και αν οι αγώνες της ΑΕΚ με Παναθηναϊκό και Αρη, έγιναν με τα χρονόμετρα να λειτουργούν κανονικά και έτσι για… αλλαγή, αποφάσισαν να διεξαχθούν με χρονόμετρα χειρός και φυσικά να μην ενημερώσουν τον ΕΣΑΚΕ, βάσει κανονισμού 48 ώρες πριν το ματς με το Μαρούσι.Οι παράγοντες της ΑΕΚ, εδώ και μια τριετία έχουν γαλουχηθεί με το ρητό "Είμαστε ΑΕΚ και δεν τιμωρούμαστε" και σε αυτό έχουμε ευθύνη όσοι συμμετείχαμε στα ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Δεν θα μπω σε διαδικασία διαλόγου μαζί τους... Ο καθένας μας σε αυτόν τον χώρο έχει την πορεία του. Θα τα πούμε όλα την Πέμπτη… Υπομονή…".ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ".
Keywords
Τυχαία Θέματα