Ο διαιτητής Φιλ Ντον αποκάλυψε πως είχε δεχτεί δώρα από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη μετά τον τελικό του Champions League το 1994

Στην αποκάλυψη πως κατά το παρελθόν δέχτηκε δώρα από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιώργο Βαρδινογιάννη, προχώρησε ο Φιλ Ντον, που ήταν ο διαιτητής του τελικού Champions League μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μίλαν το 1994 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο 58χρονος άγγλος πλέον μίλησε στην Daily Mail

και υποστήριξε πως μετά τον τελικό τον επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο, που διέμενε, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και του προσέφερε κάποια ακριβά δώρα.

Ο Ντον δεν παρέλειψε να πει πως αρκετοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες ακολουθούσαν αυτή την τακτική, θέλοντας να εξασφαλίσουν για τις ομάδες τους ευνοϊκές διαιτησίες, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος έχει δεχτεί πάρα πολλά δώρα.

"Μετά την διαιτησία μου to 1994 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα (μεταξύ Μίλαν και Μπαρτσελόνα) ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο μου μαζί με τους βοηθούς μου και μας έφερε κάποια ακριβά δώρα. Πιστεύω ότι το έκανε προφανώς για να χτίσει μια καλή... σοδειά ενόψει της νέας σεζόν, σε περίπτω

Keywords
Τυχαία Θέματα