Νίνης: Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟ

Ο Σωτήρης Νίνης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό το βράδυ της Τετάρτης (30/3), υποστήριξε ότι ναι μεν κάποια στιγμή θέλει να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά τη δεδομένη στιγμή το μυαλό του βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής μέσος είπε ακόμη ότι το πρωτάθλημα τελείωσε στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη και όσα σε αυτό έγιναν, ενώ παραδέχθηκε ότι οι πράσινοι πλήρωσαν και τα δικά τους λάθη, απ' τα οποία πρέπει να μάθουν, ώστε να μην επαναήφθούν... Ο Νίνης μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ
είπε:Για τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται: "Σίγουρα θέλω να παίξω έξω. Αυτή την στιγμή το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι θα δούμε τι γίνει".

Για το κλίμα στον Παναθηναϊκό: "Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο αλλά προσπαθούμε να είμαστε με τις συνθήκες που επικρατούν όσο καλύτερα γίνεται και να ανταπεξέλθουμε. Το θέμα που γίνεται στην ομάδα, τώρα, θέλοντας και μη επηρεάζει τους πάντες και τα πάντα. Το θέμα είναι είναι να μην αφήσουμε τους εαυτούς μας να επηρεάζονται. Μπορεί να παρεξηγηθεί η άποψή μου αλλά έχει επηρεάσει την ομάδα σε κάποιο βαθμό αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο".

Για το πρωτάθλημα: "Δεν περιμέναμε έτσι την διαφορά. Για εμάς το πρωτάθλημα τελείωσε στο Καραϊσκάκη με τον τρόπο που έγινε όλο αυτό. Σίγουρα ήταν κακή χρόνιου για εμάς και πληρώσαμε λάθη που έγιναν στην αρχή του πρωταθλήματος. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη πορεία και φταίμε και εμείς γι αυτό. Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη και να μην ξαναγίνονται".
Keywords
Τυχαία Θέματα