Μειώθηκαν τα προβλήματα για Βαλβέρδε

Ευχάριστα νέα διαδέχθηκαν την ικανοποίηση, που επικρατεί στο Λιμάνι για την εμφάνιση και την εύκολη νίκη στην Κέρκυρα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τους Φουστέρ και Γέστε να εντάσσονται στο ομαδικό πρόγραμμα και να τίθενται

στη διάθεσή του για το ματς με τον Λεβαδειακό, κάτι που αναμένεται να γίνει και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Επιτέλους επιστροφές για τον Βαλβέρδε, που συνήθως βλέπει να χάνει παίκτες του και στην Κέρκυρα είχε εννιά απουσίες. Τη Δευτέρα (12/12) ωστόσο ο βάσκος είχε καλά μαντάτα, αφού δύο από τους τραυματίες επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Ο λόγος για τους Γέστε και Φουστέρ, που εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμοι για το εκτός έδρας και εξ' αναβολής παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην πόλη της Βοιωτίας την Τετάρτη (14/12).

Ετοιμος αναμένεται να είναι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που λόγω ενοχλήσεων προφυλάχθηκε στο παιχνίδι της Κέρκυρας. Ο διεθνής έλληνας αμυντικός έκανε σήμερα (12/12) ατομικό για λόγους ξεκούρασης, αλλά το ιατρικό επιτελείο τονίζει πως αύριο (13/12) θα γυμναστεί κανονικά.

Ατομικό έκαναν και οι Χολέμπας, Τζιμπούρ, οι οποίοι όμως δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι στη Λιβαδειά, όπως φυσικά και ο Μέλμπεργκ. Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους του ιατρικού δελτίου οι Φέισα, Μακούν και Ιμπαγάσα συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στην Κέρκυρα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (13/12) με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:30GR και ακολούθως τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα