Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να απαντήσει η Μπλάκμπερν σχετικά με την απόκτηση του Ανέστη Αργυρίου του Πανθρακικού

Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να απαντήσει η Μπλάκμπερν για το αν θα προχωρήσει ή όχι στην απόκτηση του Ανέστη Αργυρίου. Ο 22χρονος αμυντικός του Πανθρακικού δοκιμάστηκε πριν λίγο καιρό στις προπονήσεις των ρόδων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως άφησε καλές εντυπώσεις.

Ο ίδιος έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την αγγλική ομάδα και όσα συνάντησε στις εγκαταστάσεις της Μπλάκμπερν, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να αγωνιστεί με την φανέλα της.

Από εκεί και πέρα, ο Πανθρακικός, που τερμάτισε τελευταίος και υποβιβάστηκε, θα συνεχίσει

με χαλαρές προπονήσεις μέχρι τα τέλη του Μαϊου. Η ομάδα της Κομοτηνής επίσης, έχει προγραμματίσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια, με το πρώτο να πραγματοποιείται στιςμ 23/4 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Παύλος Δερμιτζάκης, που θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν, θα έχει στο επόμενο διάστημα διαδοχικές συναντήσεις με τους διοικούντες, ώστε να θέσουν επί τάπητος το

Keywords
Τυχαία Θέματα