Με Ζουέλα αντί Φυτανίδη ο Ατρόμητος κόντρα στον Εργοτέλη

Ο Φρανσίσκο Ζουέλα θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Σωκράτη Φυτανίδη στο κέντρο της άμυνας του Ατρομήτου στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη, όπως φάνηκε στο δίτερμα της Πέμπτης, με το οποίο κορυφώθηκε η προετοιμασία των κυανόλευκων.

Ο Γιώργος Δώνης θα οπισθοχωρήσει τον Αγκολέζο στο κέντρο της άμυνας του Ατρομήτου και έτσι τη θέση του στα χαφ θα πάρει ο νεαρός Μπάλλας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα φάνηκαν στην σημερινή (1/12) προπόνηση, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται

ο Ιτάνζ, με τους Ζουέλα και Τόμας να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο έχοντας δεξιά τους τον Σκόνδρα και αριστερά τον Γιαννούλη. Τον ρόλο του αμυντικού χαφ θα επωμιστεί ο Μπάλλας έχοντας μπροστά του τους Τάτο και Πίτου Γκαρσία, ενώ τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου θα πλαισιώσουν από τα άκρα οι Καραγκούνης (δεξιά) και Επστάιν (αριστερά).

Η αποστολή του Ατρομήτου αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Ζουέλα, Τόμας, Γιαννούλης, Μπάλλας, Τάτος, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Δημούτσος, Επστάιν, Οικονόμου και Μακρής.

Κανονικά βρίσκεται στην 20άδα είναι ο Ελίνι Δημούτσος παρά τα τρία ράμματα που του έγιναν λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Πριν από την προπόνηση, έγινε προβολή video από τον Δώνη και τους συνεργάτες του στους παίκτες από αγώνες του Εργοτέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα