Με τους διεθνείς να επιστρέφουν στην Παιανία και τον Γκοβού να κάνει την πρώτη προπόνηση διεξήχθη το πρόγραμμα της Πέμπτης (15/7)

Με τους πράσινους διεθνείς (πλην Ζιλμπέρτο) να επιστρέφουν στην Παιανία και τον Σίντνεϊ Γκοβού να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του τριφυλλιού διεξήχθη το απογευματινό πρόγραμμα της Πέμπτης (15/7) για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο γάλλος επιθετικός είχε εμφανιστεί και στην επίσημη πρώτη των πρασίνων, την ημέρα που είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ωστόσο, επειδή η πτήση του έφευγε λίγη ώρα αργότερα δεν είχε βάλει την αθλητική περιβολή, ούτε είχε προπονηθεί.

Αρκέστηκε μόνο σε δηλώσεις.

Ετσι, την Πέμπτη (15/7) πέρασε ξανά το κατώφλι των εγκαταστάσεων της Παιανίας και φόρεσε για πρώτη φορά την πράσινη φανέλα πραγματοποιώντας την παρθενική του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Οπως είναι λογικό δεν έφυγε ούτε λεπτό από δίπλα του ο συμπατριώτης του και... κολλητός πλέον και στον Παναθηναϊκό, Τζιμπρίλ Σισέ, που θα αναλάβει το ρόλο της πιο γρήγορης και άμεσης προσαρμογής του στο ελληνικό και... παναθηναϊκό περιβάλλον.

Πέρα του Γκοβού, νέα πρ

Keywords
Τυχαία Θέματα