Με οκτώ ομάδες γυναικών και άλλες τόσες ανδρών θα ξεκινήσει την Πέμπτη (16/9) το προολυμπιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Ρόδου

Με οκτώ ομάδες γυναικών και άλλες τόσες ανδρών θα ξεκινήσει την Πέμπτη (16/9) το προολυμπιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Ρόδου. Πέρα από τις τέσσερις ελληνικές, στη διοργάνωση συμμετέχουν και οι Κύπρος, Εσθονία, Ρουμανία. Αναλυτικά οι ομάδες και το πρόγραμμα του τουρνουά.

Οι συμμετέχουσες ομάδες στο προολυμπιακό τουρνουά γυναικών:Ελλάδα1η ομάδαΒίκυ ΑρβανίτηHighlights καριέρας: Δύο φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης και τέσσερις φορές Ελλάδας.

1 χρυσό, 3 αργυρά σε FIVB Open. Ολυμπιακοί ’04, ’08.Μαρία ΤσιαρτσιάνηHighlights καριέρας: Πέντε φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Δύο αργυρά, ένα χάλκινο σε FIVB Open, Ολυμπιακή συμμετοχή το 2008.

2η ομάδαΤζοάννα ΠαπαγεωργίουHighlights καριέρας: Συμμετοχές στο επαγγελματικό σιρκουΐ των ΗΠΑ AVP από το 2005, 7η στο Cyprus FIVB Challenger 2007.Χριστίνα ΡουμπάνηHighlights καριέρας: Συμμετοχή σε τρία FIVB Open και ένα Ευρωπαϊκό Open, 7η στο Cyprus FIVB Challenger 2007.

Κύπρος1η ομάδαΜαριότα Αγγελοπούλου / Μανωλίνα ΚωνσταντίνουHighlights

Keywords
Τυχαία Θέματα