Μαρτίν στο sport.gr: Χαλάλι η αναμονή

14:00 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Μέχρι την Κυριακή (4/1) είχε παίξει με τη φανέλα της Κέρκυρας σε δύο φιλικά παιχνίδια. Σκόραρε και στα δύο. Προσθέστε και τα γκολ που πέτυχε στη σύντομη ευρωπαϊκή περιπέτεια με τον Ολυμπιακό Βόλου το περασμένο καλοκαίρι. Πλέον, ο Χουάν Εδουάρδο Μαρτίν μπορεί να καυχιέται ότι έχει σκοράρει και στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή

στο φετινό πρωτάθλημα…

Ο Αργεντινός επιθετικός της Κέρκυρας χρειάστηκε να κάνει μήνες και μήνες υπομονή για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους επίσημους αγώνες. Κι αυτό, διότι η απόκτησή του ολοκληρώθηκε καθυστερημένα, περισσότερο και από την παράταση που είχε δώσει η ΕΠΟ για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Ασφαλώς, υπομονή χρειάστηκε να κάνει και η ομάδα του, η Κέρκυρα, μέχρι να μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει. Χαλάλι. Διότι ο Μαρτίν, λες και έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας, στο επίσημο ντεμπούτο του με το γκολ που πέτυχε, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του επί του Αρη.

Β«Τόσο καιρό ήμουν ανυπόμονος για να αγωνιστώΒ», είπε ο Αργεντινός στο Sport.gr και συμπλήρωσε: Β«Ημουν, όμως και ήρεμος, διότι βρήκα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, αλλά και στο νησί. Μας αρέσει πολύ εδώ και στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου.
Ανυπομονούσα, λοιπόν, να αγωνιστώ, για μπορέσω κι εγώ να προσφέρω. Υπό αυτή την έννοια, ναι το γκολ ήταν λύτρωση για εμένα. Υπάρχουν προσδοκίες από εμένα στην ομάδα. Και αν έρθουν κι άλλα γκολ, θα είναι και ο κόσμος ευχαριστημένοςΒ».

Ο Μαρτίν έζησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία το φετινό καλοκαίρι. Δεν ήταν ο μόνος. Ολοι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου βρέθηκαν ξαφνικά λόγω των εξελίξεων να ψάχνουν στο… και πέντε ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Πρωτόγνωρο, όμως, είναι και αυτό που αντιμετωπίζουν στο φετινό πρωτάθλημα. Να έρχονται κάθε αγωνιστική αντιμέτωποι με τόσους πολλούς πρώην συμπαίκτες τους, οι οποίοι διασκορπίστηκαν στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Για σκεφτείτε το. Ο Μάρτιν με τη μία συμμετοχή μάνι – μάνι είχε αντιπάλους τους Ούμπιντες, Σανκαρέ, Ακόστα, Καπετάνο.

Β«Ηταν μεγάλη αδικία αυτό που έγινε με τον ολυμπιακό Βόλου. Διότι με το υλικό που διέθετε είχε προοπτικές να πετύχει σπουδαία πράγματα. Το θετικό είναι ότι όλα τα παιδιά, άλλοι με καλή τύχη κι άλλοι όχι, βρήκαν ομάδα. Χάρηκα που συνάντησα στον αγώνα με τον Αρη τους πρώην συμπαίκτες μουΒ», τόνισε ο 29άχρονος επιθετικός.

Για την Κέρκυρα τόνισε: Β«Βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μπορούμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Μακάρι να συμβεί αυτό με δικά μου γκολ. Αλλά σημασία έχει η ομάδα και όχι οι παίκτεςΒ».

Πάντως, πιθανόν να κρατάει κάτι και για τον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αλλωστε, την περσινή χρονιά σημείωσε τρία τέρματα εναντίον των πρασίνων. Β«Φέτος ο Παναθηναϊκός είναι πιο ομάδα από πέρυσι. Διότι την περσινή χρονιά εξαρτιόταν πολύ από τον Σισέ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόΒ».

Keywords
Τυχαία Θέματα