Μαρκόπουλος: Οφείλουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα

Ο απολογισμός του ΠΑΟΚ από τις φετινές τρεις εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό είναι αν μη τι άλλο τραγικός, αφού σε καμία περίπτωση κατάφερε να είναι τουλάχιστον ανταγωνιστικός, χάνοντας κατά μέσο όρο με 38 πόντους διαφορά. Δείγμα ασφαλώς της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και της έλλειψης αυτοπεποίθησης που χαρακτηρίζει το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου. Αύριο (21/05) ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς στο PAOK
SPORTS ARENA, όπου ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Ρόουλ Μάρσαλ, αλλά και τον Γιώργο Δέδα. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Σούλης Μαρκόπουλος υποστήριξε ότι περιμένει από τους παίκτες του τουλάχιστον να εφαρμόσουν τους κανόνες που έχει η ομάδα, σε επίπεδο αγωνιστικό φιλοσοφίας."Είναι πολύ δύσκολη η σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη με τις απουσίες μας, αλλά και το γεγονός ότι παίζουμε τόσο κοντά το ένα παιχνίδι με το άλλο. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας και για να το κάνουμε αυτό χρειάζεται να είμαστε πολύ καλύτεροι σε ορισμένους τομείς του παιχνιδιού, στους οποίους ήμασταν τελείως έξω από τις αρχές που έχουμε σαν ομάδα", είπε.
 
Ο Γιώργος Αποστολίδης επίσης έκρινε απαραίτητο να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα η ομάδα του. "Ξέραμε από την αρχή ότι τα παιχνίδια μας με τον Παναθηναϊκό θα ήταν πολύ δύσκολα, αλλά μας πείραξε η μεγάλη διαφορά με την οποία χάσαμε στο ΟΑΚΑ. Κάναμε πολλά λάθη, ήμασταν κακοί σε όλο το παιχνίδι, αλλά δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα, μπορούμε να το κάνουμε στο παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδό μας και ελπίζω ότι θα βγάλουμε τον εγωισμό μας σε αυτό τον αγώνα. Εχουμε υποχρέωση να το κάνουμε απέναντι στην ομάδα, αλλά και κίνητρο απέναντι στους εαυτούς μας και τον κόσμο", είπε.
Keywords
Τυχαία Θέματα