Μάντζιος: Ξημερώνει καλύτερη μέρα

Ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του στο γήπεδο και αισιόδοξος για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Ακης Μάντζιος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 επί του Αρη.

"Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε εκπληκτική εμφάνιση. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τα προβλήματα από το μυαλό μας και να ασχοληθούμε μόνο με τον ’ρη. Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το ματς και ίσως θα έπρεπε να πετύχουμε πιο πολλά γκολ.

"Μόνο

για ένα 5λεπτο μετά το γκολ του ’ρη χάσαμε κάπως τον έλεγχο αλλά τελικώς νικήσαμε δίκαια. Δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και όσον αφορά την τακτική αλλά και την ψυχολογία. Θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση και στα διοικητικά. Από σήμερα αρχίζει να ξημερώνει καλύτερη μέρα για τον Πανιώνιο", είπε αρχικά ο έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

Για τις αλλαγές που έκανε στην ομάδα: "Ηθελα να αλλάξω τον σχηματισμό και να προσθέσω ταχύτητα. Δεν άλλαξα σε δύο μέρες την τακτική. Δώσαμε βάρος στην ψυχολογία και με αλλαγές προσώπων παρουσιάσαμε καλή εικόνα".

Για τους τραυματισμούς των Σκέμπρι και Σάμαρη: "Μυικοί σπασμοί είναι και για τους δύο. Θα τους δούμε τη Δευτέρα, ας ελπίσουμε να τους έχουμε μαζί μας στο επόμενο ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα