Μανιάτης: Υπάρχει άγχος

Το εγκώμιο του Αριέλ Ιμπαγάσα έπλεξε ο Γιάννης Μανιάτης λέγοντας πως ο αργεντίνος μπορεί με μια ενέργεια κάνει την διαφορά. Ο διεθνής έλληνας μεσοαμυντικός, που ήταν για άλλη μία φορά ο κορυφαίος, τονίζοντας πως το ματς κρίθηκε στα δύο γκολ του α' μέρους, ενώ παραδέχθηκε πως στην ομάδα υπάρχει άγχος. Οσο για τον Ντιόγκο, δήλωσε πως ο βραζιλιάνος μπορεί να βοηθήσει.

"Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα όχι τι κάνω εγώ. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε, παρότι δυσκολευτήκαμε να σκοράρουμε. Ωστόσο

πετύχαμε τρία γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς", είπε αρχικά και πρόσθεσε.

"Ηταν πολύ σημαντικά τα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά γιατί μπαίνεις με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια. Ο Λεβαδειακός είναι πολύ καλή ομάδα και μπορεί να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας".

Για το αν υπάρχει άγχος, είπε: "Ναι υπάρχει λίγο άγχος το τελευταίο διάστημα και θα πρέπει να μπαίνουμε μέσα δυνατά και να καθαρίζουμε όσο γίνεται πιο νωρίς τα παιχνίδια".

Για τον Ιμπαγάσα, τόνισε: "Έκανε δύο ασίστ και πήραμε το παιχνίδι. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης και θα μας βοηθήσει για την συνέχεια. Δίνεις την μπάλα στον Ιμπαγάσα και ξέρεις πως θα κάνει μια ενέργεια και μια ασίστ και θα κερδίσουμε το παιχνίδι".

Οσο για τον Ντιόγκο, είπε: "Ο Ντιόγκο προσπαθεί στις προπονήσεις και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει στην συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα