Μακούν: Μπορούμε και εκτός έδρας

Αισιόδοξος για το παιχνίδι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Γερμανία εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο καμερουνέζος μέσος του Ολυμπιακού, Ζαν Μακούν, ο οποίος τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούν να κυνηγήσουν και την εκτός έδρας νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα Πρωταθλητής:
"Νομίζω πως μπορούμε να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε στο Καραϊσκάκη και στην Γερμανία και έτσι να τους νικήσουμε και εκτός έδρας. Και ένας βαθμός όμως θα είναι πολύτιμος για εμάς, καθώς ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι

πολύ σημαντικό και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα στον όμιλό μας.

"Θα είναι δύσκολα, αλλά όπως τα καταφέραμε εδώ, μπορούμε να τα καταφέρουμε και εκτός έδρας. Προς το παρόν πάντως πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα".

Για την εμφάνισή του: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έπαιξα για πρώτη φορά βασικός. Το μόνο που χρειάζομαι είναι απλώς να παίζω καθώς είμαι σίγουρος ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι όλο και καλύτερος. Θέλω να παίζω και να βοηθάω την ομάδα".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί και δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ να νικήσουμε την Ντόρτμουντ".

Keywords
Τυχαία Θέματα