Λαβωμένη για την πρόκριση η ΑΕΚ

Με σημαντικά προβλήματα αποχαιρετά το 2011 η ΑΕΚ στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης (22/12) απέναντι στην Καλαμάτα.

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει σε εννέα παίκτες και θα παρατάξει ενδεκάδα ανάγκης στο ματς με την Καλαμάτα.

Εκτός αποστολής έμειναν για την ΑΕΚ οι τραυματίες

Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Κλωναρίδης, Βάργκας και Λεονάρντο, ο τιμωρημένος Μάκος, ο Γκέντσογλου, που είναι εκτός ομάδας και ο Καφές που κρίθηκε ανέτοιμος.

Συνεπώς, ο Κωστένογλου είναι υποχρεωμένος να παρατάξει μία ενδεκάδα ανάγκης, με τον 16χρονος Ταξιάρχη Φούντα να διεκδικεί μία θέση.

Στη δοκιμή ενδεκάδας που έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ, ο Αραμπατζής ήταν γκολκίπερ, ο Αργυρίου δεξί και ο Καράμπελας αριστερό μπακ, οι Κάλα και Μανωλάς δίδυμο στο κένρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ θα είναο Ρίκκα και ο Γεωργέας, εκτός κι αν ο Κωστένογλου κάνει τελικά την έκπληξη με τον Φούντα. Σε θέση επιτελικού χαφ θα είναι ο Γκερέιρο, με τον Κάρλος αριστερά και τον Μπέλεκ δεξιά. Στην κορυφή θα παίξει ο Σιαλμάς.

Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Μοσχονά, Κοντοέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμά, Τσίτα, Ρίκκα, Καράμπελα, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέα, Μπουγαΐδη, Φούντα και Τσουκαλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα