Κουίνσι: Και τώρα σειρά της ΑΕΚ!

Σύνθημα νίκης και στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ έδωσε ο Κουίνσι. Ο σκόρερ του δεύτερο τέρματος του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, ανέφερε πως οι πράσινοι παίζουν πιο επιθετικά και πιο ομαδικά γεγονότα που αποδίδουν μέσα στο γήπεδο, επανέλαβε πως στόχος είναι ο τίτλος και επισήμανε πως αν συνεχίσουν έτσι τότε θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα! Ασφαλώς δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα και στον προπονητή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κουίνσι:

Για τη νίκη του Τριφυλλιού: "Νομίζω ότι παίξαμε πιο επιθετικά, πιο ομαδικά και με μεγάλη συγκέντρωση. Δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο. Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη".

Για την εικόνα που βγάζει η ομάδα: "Όσο πιο πολύ παίζουμε μαζί, τόσο καλύτερα. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο".

Για το πρωτάθλημα: "Θέλουμε τον τίτλο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα κερδίζουμε σε αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα. Θέλουμε να νικήσουμε την ΑΕΚ σε ακόμα ένα ντέρμπι και αν συνεχίσουμε έτσι, θα κατακτήσουμε τον τίτλο".

Για την προσωπική του απόδοση: "Με σκληρή προπόνηση και δουλειά, κερδίζεις αυτοπεποίθηση και βελτιώνεσαι στο γήπεδο. Εμένα με βοήθησε ο προπονητής και αυτό μου βγαίνει στο γήπεδο".

Για τη συμβολή του Φερέιρα: "Ο Φερέιρα είναι ένας φανταστικός προπονητής. Ξέρει να μπαίνει στο μυαλό του καθένα, να τον καθοδηγεί και τώρα παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Τώρα αποδίδουμε καλύτερα και το οφείλουμε σε αυτόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα