Κούγιας: Συγγνώμη για την εξευτελιστική ήττα

Δύο ημέρες μετά την εξευτελιστική ήττα από την Αναγέννηση Επανομής, ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία γνωστοποίησε ότι ο Ηλίας Φυντάνης αποτελεί παρελθόν από την Παναχαϊκή, ενώ αναφέρθηκε με πάσα λεπτομέρεια στα μέχρι στιγμής έσοδα της ομάδας, τα χρήματα που έχει λάβει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά και τις μεταγραφές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Ζητώ συγγνώμη για την εξευτελιστική ήττα. Ο τρόπος που ήρθε έχει σημασία. Ευτυχώς που είχαμε κλείσει τα 120 χρόνια ζωής και δεν σημαδεύτηκαν με μία τέτοια εξευτελιστική ήττα. Δεν με ενδιαφέρει

αν ξανά η Παναχαϊκή έχει δεχτεί τόσα γκολ, όμως ποτέ δική μου ομάδα δεν είχε γνωρίσει τόσο βαριά ήττα. Υπήρξε ένα τεράστιο δίκτυο παραπληροφόρησης. Εγώ δεν έκαν καμία δήλωση, ούτε μίλησα στους παίκτες. Διάβασα στις εφημερίδες απαράδεκτες κρίσεις, ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα ότι η ήττα εξυπηρετεί τα σχέδιά μου. Είναι ντροπή. Δεν είμαι προπονητής, αλλά εγώ τον επιλέγω".

Για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας: "Από σήμερα προπονητής δεν είναι ο Φυντάνης. Σκέφτηκα ψύχραιμα, ζύγισα όσα έχει προσφέρει, τα σκέφτηκα και πήρα μόνο καλές στιγμές. Δεν είναι το αποτέλεσμα που με οδήγησε στην απόφαση. Δεν θα ξεχάσω ότι πήρε ένα ερείπιο και το έβγαλε πρωταθλητή απέναντι σε όλους όσους είχαν συνασπιστεί για να μας κάνουν κακό. Δεν έχω καταλήξει στον αντικαταστάτη. Την Κυριακή στον πάγκο θα βρίσκεται ο Καράτσης, που είναι σταθερή αξία και ο Τάνταρος. Θα φύγει και ο Ασπρογέρακας. Η εξαιρετική μέχρι τώρα παρουσία του Φυντάνη κλείνει εδώ. Χρωστάω ευγνωμοσύνη γιατί με αντίξοες συνθήκες έφερε την Παναχαϊκή στο προτελευταίο σκαλί από εκεί που αξίζει".

Για τους παίκτες που αποτελούν παρελθόν: "Από σήμερα δεν ανήκουν στο ρόστερ οι Κυβελίδης, Φούφουλας, Μενδρινός. Η αγωνιστική συμπεριφορά του Φούφουλα και τα σημαντικά γκολ του Κυβελίδη είναι από βασικές αιτίες ώστε να ξεφύγει η Παναχαϊκή από τον βόθρο της Γ’ Εθνικής. Οι λόγοι της διακοπής με τον Φούφουλα είναι ότι ο ίδιος ζήτησε να φύγει μη δεχόμενος να περιοριστεί το συμβόλαιό του 10000 ευρώ. Το κλίμα δεν ήταν πολύ θερμό μαζί του. Προτίμησε να το λύσει και να πάρει 5.000 έως το τέλος Ιανουαρίου, χαρίζοντας 10.000. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Είναι εξαιρετικό παιδί, δύσκολος χαρακτήρας. Δυστυχώς οι δικές μου απόψεις για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουν οι παίκτες τις δύσκολες στιγμές είναι πολύ διαφορετικές. Έπαιξε ρόλο και η αποχή μετά το ματς με τον ΟΦΗ. Ο φυσικοθεραπευτής μου είπε ότι μπορούσε να παίξει με την Επανομή.

Ο Φούφουλας με τους Κοκλιώτη, Ιωάννου άλλαξαν την εικόνα της Πααχαϊκής πέρυσι. Ο Φούφουλας έχει πάρει 17.000 ευρώ συν 10.000 για τη μεταγραφή του. Ο Κυβελίδης έχει το πιο ακριβό συμβόλαιο μετά Μενδρινό που έχει 80.000 και με τα μπόνους έφτανε τις 100 χιλιάδες. Ζήτησα να μειωθεί του Μενδρινού στο μισό και συμφωνήσαμε να φύγει. Τον καταλαβαίνω.

Στον Κυβελίδη, που έχει 50.000 ευρώ τον χρόνο προτάθηκε μείωση να πάρει 30.000 ευρώ, μπόνους συμμετοχών, μπόνους play off και ανόδου. Και αν φτάναμε play off 35.000 ευρώ και α

Keywords
Τυχαία Θέματα