Κόκε: Μου πρόσφερε τα πάντα ο Αρης

Το συναισθηματικό του δέσιμο με τον Αρης και τους φίλους της ομάδας είναι γνωστό και δεν το κρύβει ο Σέρχιο Κόκε. Ο ισπανός επιθετικός, που αποχαιρέτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε από την νέα του ομάδα, έκανε την πρώτη του προπόνηση και στις πρώτες του δηλώσεις δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους κίτρινους. Ο Κόκε μίλησε για την εξαιρετική του
σχέση με το σύλλογο και τους φιλάθλους, αλλά τόνισε πως μετά από πέντε χρόνια είχε ανάγκη από μία αλλαγή, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το νέο κεφάλαιο στη ζωή και την καριέρα του."Είμαι πολύ χαρούμενους. Μετά από πέντε χρόνια στην Ελλάδα χρειαζόμουν μια αλλαγή. Όμως στενοχωρήθηκα που έφυγα, γιατί ο ’ρης μού πρόσφερε τα πάντα και είχα εξαιρετική σχέση με τους φιλάθλους. Υπήρχε αμοιβαία αγάπη", είπε αρχικά ο Κόκε στη "Houston Chronicle"
και πρόσθεσε."Ήμουν ο αρχηγός της ομάδας και με αγαπούσαν. Ελπίζω να καταλαβαίνουν πως χρειαζόμουν να ακολουθήσω ένα νέο μονοπάτι στην καριέρα μου. Όταν έρχεται η ώρα, πρέπει να αλλάξεις περιβάλλον. Έχω πολλές ελπίδες για το νέο αυτό ξεκίνημα".Οσο για τον χρόνο προσαρμογής του στις ΗΠΑ και το πρωτάθλημά τους, είπε: "Έχω αγωνιστεί σε Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία και Ελλάδα, αλλά αυτά τα πρωταθλήματα έμοιαζαν αρκετά μεταξύ τους. Το πρωτάθλημα στις ΗΠΑ είναι τελείως διαφορετικό, αλλά πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα. Είμαι ένας έξυπνος παίκτης, με καλή τεχνική και ισπανικό στυλ ποδοσφαίρου".
Keywords
Τυχαία Θέματα