Κατσουράνης ο λυτρωτής!

Ο Κώστας Κατσουράνης γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από... δράματα. Σκόραρε στο 88ο λεπτό, το τριφύλλι πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 επί της Δόξας στο ΟΑΚΑ, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και έφτασε σε απόσταση αναπνοής (-1) τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε

με τον Τοτσέ να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Συγκεκριμένα στο 8' ο Κουίνσι με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον ισπανό τετ α τετ με τον Σέρεμετ, εκείνος προτίμησε να τελειώσει τη φάση μόνος του, αντί να πασάρει στον -φάτσα με την κενή εστία- Λέτο, και ο πορτιέρο της Δόξας έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

Χρειάστηκε να περάσουν 37 λεπτά για την επόμενη καλή στιγμή των γηπεδούχων. Κλέιτον και Λέτο συνεργάστηκαν άψογα στο 45' έξω από την περιοχή, αλλά το -αδύναμο- σουτ του βραζιλιάνου από πλεονεκτική θέση, δεν ανήσυχησε τον Σέρεμετ.

Στο μεσοδιάστημα, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι, αλλά τα έβρισκε σκούρα απέναντι στη διπλή άμυνα ζώνης των δραμινών. Η κατοχή της μπάλας ήταν 66%-34% υπέρ του τριφυλλιού μέχρι το 30', σημείο στο οποίο η Δόξα ανέβασε πιο ψηλά την πίεσή της.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη που έφτανε με το στανιό στην αντίπαλη περιοχή, παρά το γεγονός ότι ο Βάντερσον ταλαιπωρούσε τους αντιπάλους του με την μπάλα στα πόδια, τελείωσε το ημίχρονο με... μηδέν τελικές προσπάθειες. Τρεις λιγότερες από τον Παναθηναϊκό.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος, δημιουργώντας και χάνοντας διπλάσιες ευκαιρίες απ' όσες στο πρώτο ημίχρονο, μέσα στα πρώτα 15 λεπτά.

Την ίδια ώρα, η Δόξα είχε υψώσει... Σινικό τείχος, το οποίο έσπασε στο 88ο λεπτό ο Κώστας Κατσουράνης -έπειτα από φάση διαρκείας και σουτ του Μαυρία σε πρώτο χρόνο- χαρίζοντας στην ομάδα του μια υπερπολύτιμη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα