Κατά μία εβδομάδα μετατέθηκε η έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Αντί για 14 Ιουνίου θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου

17:27 9/6/2010 - Πηγή: Sport.gr

Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού τελικά επαληθεύτηκε και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, η πρώτη συγκέντρωση των ερυθρολεύκων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου μετατίθεται κατά μία εβδομάδα και αντί για τις 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου.

Επισήμως δεν εξηγείται

η μετάθεση της έναρξης, αλλά οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως σε αυτή την απόφαση οδήγησε η στασιμότητα τόσο στο θέμα προπονητής και μεταγραφικός σχεδιασμός, όσο και η αβεβαιότητα στα διοικητικά του συλλόγου.

"Κατά μία εβδομάδα μετατίθεται η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.  Οι ερυθρόλευκοι θα συγκεντρωθούν στο Ρέντη την Δευτέρα 21 Ιουνίου, στις 09:00, και όχι στις 14 του μηνός, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί", αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ.

Τα φιλικά στη ΓερμανίαΕκτός της μετάθεσης της προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τους αντιπάλους της ομάδας στα φιλικά που θα

Keywords
Τυχαία Θέματα