Καστίγιο: Θέλω να συνεχίσω στον Αρη

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στον Αρη, αφού το προσεχές 15ήμερο οι «κίτρινοι» θέλουν να ολοκληρώσουν τουλάχιστον το 80% των μεταγραφικών κινήσεών τους. Και βρίσκονται σε αναμονή αναφορικά με τις υποθέσεις των Νέρι Καστίγιο, Ντανίλο Περέιρα αλλά και σε διαπραγματεύσεις με αθλητές που θέλει ο Σάκης Τσιώλης στην ομάδα. Ο Καστίγιο παραχώρησε σήμερα (31/05) συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΗΣ FM και στην εκπομπή των οργανωμένων οπαδών «Super 3», όπου επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα. Και ο ίδιος εξάλλου
περιμένει το τέλος των διαπραγματεύσεων του αδερφού του Αλεξ με τους επιτελείς της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο ζήτημα της λύσης του συμβολαίου. Ο Καστίγιο θέλει να εισπράξει αποζημίωση, οι Ουκρανοί επίσης θέλουν να λύσουν τη συνεργασία αλλά όσο πιο αναίμακτα γίνεται από οικονομικής άποψης. Και το θέμα είναι σε εκκρεμότητα εδώ και τουλάχιστον 15 ημέρες.

Ο Καστίγιο διέψευσε τα όποια σενάρια τον ενέπλεκαν με άλλη ελληνική ομάδα και είπε μεταξύ άλλων ότι «ελπίζω σύντομα να τελειώσει το θέμα, να πάρω την ελευθέρας μου και φυσικά να κάνω προετοιμασία με τον Αρη. «Θέλω να συνεχίσω στην ομάδα, έχω ευχαριστήσει αρκετές φορές τους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι στην Ελλάδα και ο Αρης είναι η προτεραιότητά μου. Περιμένω επίσης τα νεότερα από τον αδερφό μου, ώστε να αποφασίσω για το μέλλον μου. Ελπίζω η υπόθεση να τελειώσει μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες».Στο μεταξύ, ο Σέρχιο Κόκε μπορεί να θέλει την επιστροφή του στον Αρη, ο δε Σάκης Τσιώλης να τον εκτιμάει ιδιαιτέρως και φυσικά να θέλει (επίσης) να συνεργαστεί και πάλι μαζί του, αλλά αυτή η επανένωση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Το βέβαιο είναι ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν προχωρήσει σε επαφές με τον Φαμπιάν Εστογιανόφ.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Οι «κίτρινοι» φέρονται να απέσπασαν τον θετικό τρόπο σκέψης του παίκτη και θα αποταθούν στον Πανιώνιο ούτως ώστε να ενημερωθούν περί των προθέσεών τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα