Καραγκούνης: Ονειρό μου το εξωτερικό

Την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο μέλλον σε ομάδα του εξωτερικού εξέφρασε ο Θανάσης Καραγκούνης του Ατρομήτου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 20χρονου μέσου στο περιοδικό Sporty:

Για τον Ατρόμητο: "Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε και την τύχη με το μέρος μας σε κάποια ματς και στόχος είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία".

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: "Πάντα κι εγώ και όλα τα παιδιά παίζουμε εκεί που μας ζητάει ο προπονητής μας, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό. Εγώ αισθάνομαι πιο άνετα

όταν παίζω στο κέντρο, πίσω από τον επιθετικό".

Για το όνειρό του: "Ονειρεύομαι κάποια στιγμή να παίξω στο εξωτερικό, τώρα, ωστόσο, το μυαλό μου είναι στον Ατρόμητο. Ίσως το εξωτερικό να είναι το επόμενο σκαλοπάτι μου".

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των μεγάλων ελληνικών ομάδων: "Λογικό είναι οι μεγάλες ομάδες να ενδιαφέρονται για παίκτες που κάνουν καλή σεζόν και έχουν καλή παρουσία. Από εκεί και πέρα αν δεν έχεις κάτι επίσημο δεν γνωρίζεις".

Για την εθνική ομάδα: "Αυτό που κάνει ο κ. Σάντος, που καλεί πολλούς ποδοσφαιριστές για δοκιμή, είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς τα νέα παιδιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα