Καραγεωργίου: Νιώθω κομμάτι του Εργοτέλη

Ο Νίκος Καραγεωργίου με δηλώσεις του υπογράμμισε πως νιώθει τον εαυτό του κομμάτι της ιστορίας του Εργοτέλη και τόνισε ότι ακόμα και αν κάποτε φύγει από την ομάδα θα χαίρεται στις χαρές και θα λυπάται στις άσχημες στιγμές της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου στον Athletic Radio:

Για την μέχρι τώρα πορεία του Εργοτέλη…
"Έχει καλές και κακές μέχρι στιγμής η ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες καλές όμως πολύ εξωγενές παράγοντες δεν μας έχουν επιτρέψει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".

Για το αν η ομάδα άφησε πίσω της την κρίση που την ταλαιπώρησε…
"Όχι ακόμη. Όλες οι ομάδες θα περάσουν και δύσκολες στιγμές σε ένα μαραθώνιο όπως είναι το πρωτάθλημα. Εμείς, οι περισσότεροι που βρισκόμαστε στην ομάδα, ξέρουμε ο ένας τον άλλο αρκετά χρόνια. Είμαι σίγουρος πως αν είμαστε υγιείς στην συνέχεια πως θα ανέβουμε πιο ψηλά. Έχουμε δυσκολίες γιατί οι ποδοσφαιριστές αξίας, που τραβάνε το καράβι είχαν κάποιους τραυματισμούς και δεν έχουν επανέλθει ακόμα. Και ο Μπουντιμίρ και ο Λεάλ είναι ανέτοιμοι ακόμα, όμως αναγκαζόμαστε να τους βάζουμε.

"Υπάρχουν προβλήματα και οι παίκτες αυτοί δεν μπορούν να κάνουν πολλές προπονήσεις, δεν τους έχουμε μαζί μας σε όλες τις προπονήσεις που κάνουμε στην εβδομάδα, όμως τους έχουμε ανάγκη και αναγκαζόμαστε να τους βάζουμε στα παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη. Ξεκινήσαμε καλά της σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ολίσε και ο Λεάλ τραυματίστηκαν και δεν επανήλθαν ουσιαστικά ακόμα.

"Ο Ολίσε είναι μεγάλη αξία και δεν το έχει δείξει. Ο Μπουντιμίρ, ο Ρομάνο που χάνει για όλη την σαιζόν, δημιουργήθηκαν και κάποια πειθαρχικά προβλήματα και αναγκαστήκαμε για κάποια ματς να παίξουμε χωρίς 4-5 βασικά στελέχη. Ο Λεάλ με τα Γιάννενα ένοιωσε και πάλι ενοχλήσεις σε ένα σούτ και αποφασίσαμε ότι αν δεν γίνει απολύτως καλά δεν θα παίξει. Αποφασίσαμε να μην παίξει στο προσεχές παιχνίδι και αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ούτε στο επόμενο".

Για τα μεταγραφικά ζητήματα του Εργοτέλη και αν ο Ντιέ είναι ο πρώτος στόχος:
"Είναι μέσα στις επιλογές μας όμως δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Ο Τζούνιορ και Μπέτο θέλουν βοήθεια λόγω ηλικίας. Παράλληλα με την αποχώρηση του Ρομάνο θέλουμε ένα παραπάνω παίκτη . Εμεις θα κάνουμε μια κίνηση το Γενάρη. Αν είναι τελικά ο Ντιέ, θα τον πάρουμε μέχρι το καλοκαίρι για να μας βοηθήσει".

Για το αν θα γίνει μόνο μια μεταγραφή:
"Aυτή τη στιγμή συζητάμε για μια μεταγραφή γιατί είναι περιορισμένες οι οικονομικές δυνατότητες. Αν αποχωρήσει κάποιος ίσως γίνει κάτι ακόμη, όμως για να το ξεκαθαρίσω δεν έχω κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ο Ντιέ δεν είναι ο αντι Ρομάνο. Υπάρχει ένα πρόβλημα στο κέντρο, καθώς οι Τζούνιο και Μπέτο είναι μεγάλοι σε ηλικία, ενώ ο Ολίσε έχει προβλήματα τραυματισμών. Θα πώ και κάτι άλλο με τον Ολίσε.

"Πριν το παιχνίδι με τα Γιάννενα μίλησα με τον Ολίσε. Του είπα ότι τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα είναι κριτήριο για τον ίδιο για το αν θα συνεχίσει να είναι στον Εργοτέλη Είναι ένας καλός πα

Keywords
Τυχαία Θέματα