Καπίνο: Θέλω να καθιερωθώ στον ΠΑΟ

Ο Λέτο πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Αστέρα, ωστόσο, αν ο Καπίνο δεν κατέβαζε τα ρολά στα μετόπισθεν (κυρίως στις δύο φάσεις με τον Σολάκη που απέκρουσε και η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι) οι πράσινοι δεν θα ήταν βέβαιο πως θα κέρδιζαν. Ο 17χρονος γκολκίπερ ψηφίστηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου ως πολυτιμότερος του αγώνα και στις δηλώσεις του ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρει ότι τον παρακολουθούν ξένες ομάδες, αλλά έχει το μυαλό του στο πως θα καθιερωθεί στο Τριφύλλι.

Για τη

νίκη επί του Αστέρα: "Ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς και μία σημαντική νίκη. Πετύχαμε καθαρό σκορ και εύχομαι να συνεχίσουμε ανάλογα το 2012. Είμαστε σίγουροι για όσα μπορούμε να πετύχουμε, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο τη νέα σεζόν".

Για τη βράβευση του ως MVP: "Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην καριέρα μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος. Θέλω πρώτα απ' όλα να βοηθάω την ομαδα μου. Και αν συνδυαστεί το πρωτάθλημα με τον τίτλο του MVP ακόμα καλύτερα".

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη: "Νικήσαμε γιατί ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Στην αρχή του β' μέρους ο Αστέρας ήταν καλύτερος, έχουμε όμως εμπειρία και ποιότητα και πήραμε τη νίκη".

Για το ότι τον παρακολουθούν σκάουτερ: "Ούτε και ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Είμαι στον Παναθηναϊκό, μία μεγάλη ομάδα, θέλω να καθιερωθώ και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή".

Για το παιχνίδι Κυπέλλου: "Είναι ένα ματς που πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, είναι ένας μεγάλος στόχος που θέλουμε να κατακτήσουμε, γιατί στον Παναθηναϊκο τα θελεις όλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα