Κάλαϊτζιτς: Πιστεύω στην άνοδο

Την πεποίθησή του ότι ο ΟΦΗ θα καταφέρει να κερδίσει την άνοδο στην Super League -έστω και μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ- εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς με δηλώσεις του στον Αthletic Radio. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο σέρβος άσος: Για την στήριξη των παικτών προς την ομάδα:
"Εμείς είμαστε πάντα εδώ για να στηρίξουμε την ομάδα μας. Σκεφτόμαστε να μην χάσουμε τα λεφτά
μας, όμως θέλουμε να προσπαθήσουμε όλοι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας".Για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια:
"Ολοι οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα είναι πολύ καλά παιδιά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα. Είπαμε μέσα στην ομάδα ότι πρέπει να προσπαθήσουμε για τον στόχο μας γιατί όλον τον χρόνο έχουμε παλέψει για αυτό".Για τον στόχο της ανόδου στην Super League:
"Εγώ πιστεύω στην άνοδο. Εχουν μείνει τρία παιχνίδια ακόμα, όμως ακόμα και αν δεν πάρουμε την απευθείας άνοδο, τότε θα ανέβουμε μέσω των πλέι οφ. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Περιμένουμε τον Παναιτωλικό να κάνει μια γκέλα και αν γίνει αυτό τότε θα πάρουμε την απευθείας άνοδο".Για την εικόνα του ΟΦΗ:
"Στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Β’ Εθνική και σίγουρα είμαστε σε καλή κατάσταση. Αυτός είναι ο λόγος που με κάνει να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τα τρία επόμενα παιχνίδια".Για τον εαυτό του:
"Μέχρι το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει, όμως εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο".
Keywords
Τυχαία Θέματα