Κάκωση στον αχίλλειο τένοντα υπέστη ο Τοροσίδης. Οριστικά νοκ άουτ από την πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη

Οριστικά νοκ άουτ για την πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης τέθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης. Οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου επαληθεύτηκαν και ο έλληνας αμυντικός έχει υποστεί κάκωση στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Τοροσίδης αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση του Σαββάτου (24/4) και τη Δευτέρα (26/4) υποβλήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε έλεγχο και εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Παντελή

Νικολάου.

Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση αριστερού αχίλλειου τένοντα και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα εξαρτηθεί από την πορεία του προγράμματος αποκατάστασης που θα ακολουθήσει.

Δεδομένο είναι πάντως πως ο Τοροσίδης δεν θα είναι στη διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για την αναμέτρηση με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στη δεύτερη αγωνιστική, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Πιθανότερος αντικαταστάτης του 25χρονου αμυντ

Keywords
Τυχαία Θέματα