Καυτοί... πράσινοι διάλογοι Νο2
Το δεύτερο μέρος των πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την 1η Μαρτίου, δημοσιεύεται την Τρίτη (20/4). Ξεχωρίζει η επισήμανση του Νικόλα Πατέρα για κακοδιαχείριση, ενώ αναφέρεται και στην κατάσταση που παρέλαβε το τριφύλλι το 2008.
Αναλυτικά όσα δημοσιεύει η εφημερίδα Εξέδρα:
Νικόλας Πατέρας: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού όταν απολύθηκε ήρθε και απαίτησε να πάρει την αποζημίωσή του 1,1 εκατ. ευρώ και εισηγήθηκε το νομικό τμήμα ότι πρέπει να την πάρει. Ετσι; Κατόπιν πιέσεων δικών μου δέχτηκε και πήρε τα μισά λεφτά. Θέλω να πω ότι ακόμα και σ αυτό το κομμάτι αντί να πω «αφού λέει ο κ. Βουτσαράς και η νομική υπηρεσία 1,1 εκατ. ευρώ δώστε του τα λεφτά να το παίξουμε άρχοντες, Παναθηναϊκός είμαστε», τον έβαλα κάτω και στο τέλος δέχτηκε και έφυγε με 600.000 ευρώ.
Παύλος Γιαννακόπουλος: Νίκο μου, δεν σε κατηγορεί κανείς που έδιωξες τον προπονητή. Σου λέω ότι είναι απαράδεκτο, και το λέω με πάσα ειλικρίνεια, ότι είναι απαράδεκτο να διαβάζ
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sport.gr

- Τελευταία Νέα Sport.gr
- Τα πειράγματα... Σισέ - Ντομί
- Π. Διαννής: "O Σκόκο τιμά τη φανέλα της ΑΕΚ"
- Nτε Καμάργκο: Θέλω Ολυμπιακό
- Law...Bron και 2-0
- Στο -5 από την 4η της βαθμολογίας Τότεναμ η Λίβερπουλ, 3-0 τη Γουέστ Χαμ. Πολύ καλή εμφάνιση ο Κυργιάκος
- Μουσλίμοβιτς και Καραλής τα βραβεία της 30ης αγωνιστικής
- Η Ιντερ υποδέχεται την Τρίτη (20/04, 21:45GR) την Μπαρτσελόνα για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League
- Ν. Νιόπλιας: Είμαστε πρωταθλητές και έχουμε αυτοπεποίθηση ενόψει του τελικού με τον Αρη
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά