Ιβκοβιτς: Είμαι αισιόδοξος

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα, ωστόσο, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς παραμένει αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας.

Ο Ντούντα έδωσε το παρών στα εγκαίνια του Official Olympiacos BC Store και τόνισε πως έφτασε η ώρα να αρχίσει η ομάδα να ρολάρει:

"Είμαι πολύ αισιόδοξος. Έχει έρθει η περίοδος που η ομάδα πρέπει να ρολάρει. Να σταματήσουν οι τραυματισμοί που μας ταλαιπωρούν και θεωρώ πως τα αποτελέσματα θα έρθουν".

Ο Ιβκοβιτς, πάντως, δεν θέλησε να σχολιάσει το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως είπε... "Κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι. Την Κυριακή (12/11) παίζουμε με το Περιστέρι. Δεν θα άλλαζε κάτι εάν δεν χάναμε στο τελευταίο σουτ από την Κάχα Λαμποράλ και την Καντού. Η ομάδα έχει να μάθει πάρα πολλά από αυτά τα παιχνίδια. Προετοιμάζουμε ένα ένα τα παιχνίδια, τώρα αρχίσουμε να μπαίνουμε στο ρυθμό μας".

Κλείνοντας, ο Ντούντα έκανε έκκληση στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα: "Είχαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς και σίγουρα αυτή τη στιγμή θέλουμε μια βοήθεια, μια μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα".

Keywords