Η Μονακό και η Τουλούζ ενδιαφέρονται για τον Σωτήρη Νίνη

Η κατάσταση στα οικονομικά του Παναθηναϊκού δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, πράγμα που σημαίνει πως αρκετοί από τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας είναι πιθανό να κουνήσουν μαντήλι από την Παιανία, με του Σωτήρη Νίνη και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να είναι από τα... πρώτα φαβορί. Γαλλικό ενδιαφέρον για Νίνη
Πιο συγκεκριμένα είναι γνωστό πως οι μεταγραφικές κινήσεις των πρασίνων για την επόμενη σεζόν θα
εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τις πωλήσεις που θα γίνουν, με τον Σωτήρη Νίνη να είναι από τους παίκτες που μοιάζει πιθανό του χρόνου να μην αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος.Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα "Goal News" γαλλικές ομάδες ενδιαφέρονται ζωηρά για τον έλληνα άσο και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη το προσεχές διάστημα. Μονακό και Τουλούζ παρακολουθούν εδώ και καιρό τον διεθνή μέσο και συνδυασμό με την επιθυμία του ίδιου να πραγματοποιήσει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στο εξωτερικό αναμένονται εξελίξεις επί τους θέματος.Ψάχνεται για Κατάρ ο "Μπουμ"
Αλλος ένας παίκτης του τριφυλλιού που είναι πολύ πιθανό την επόμενη σεζόν να αποχωρήσει από τους πράσινους είναι ο Ζαλ Αλέν Μπουμσονγκ. Εμπόδιο ωστόσο για την αποχώρηση του γάλλου κεντρικού αμυντικού από τον Παναθηναϊκό είναι το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του που πολύ δύσκολα θα καλύψει μία ευρωπαϊκή ομάδα.Για τον λόγο αυτό ο μάνατζερ του εξετάζει την προοπτική του Κατάρ, στο οποίο τα λεφτά δεν παίζουν ως γνωστόν κανένα ρόλο! Μάλιστα αν φτάσει στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ μία ικανοποιητική προσφορά, τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο πρώην άσος της Λιόν θα παραχωρηθεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα