Η Κέρκυρα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ατρόμητο

Η μεν Κέρκυρα ήθελε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, προκειμένου να αφήσει επιτέλους την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο δε Ατρόμητος ήθελε να σπάσει την κακή παράδοση που έχει όταν παίζει εκτός έδρας με την Κέρκυρα, όπου δεν έχει νικήσει ποτέ. Και συν τοις άλλοις, όταν είσαι στην κορυφή της βαθμολογίας και παίζεις με τον τελευταίο στόχος σου είναι η νίκη. Συνεπώς το τελικό 2-2 που διαμορφώθηκε

με τα γκολ των Γραμμόζη, Αγρίτη από πλευράς Κέρκυρας και των Καραγκούνη, Τάτου από πλευράς Ατρομήτου δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία ομάδα...

Χρειάστηκε να περάσουν 26 λεπτά, προκειμένου να γίνει η πρώτη φάση του αγώνα, η οποία έμελλε να φέρει και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Ο Σκόνδρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Καραγκούνης πήδηξε πιο ψηλά από τον Μαϊστόροβιτς και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Γκαλίνοβιτς δίνοντας το προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, η Κέρκυρα ανέβασε στροφές και προσπάθησε να ισοφαρίσει, κάτι που εν τέλει κατάφερε στο 38ο λεπτό, από έναν... ξεχασμένο παίκτη, τον Δημήτρη Γραμμόζη, ο οποίος μετά από καιρό βρέθηκε στην αποστολή και στην ενδεκάδα των Φαιάκων και με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Ιτάνζ γράφοντας το 1-1.

Με την έναρξη της επανάληψης (50'), οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα, εκμεταλλευόμενοι ένα απίστευτο λάθος του Τόμας αρχικά και του Ιτάνζ στη συνέχεια. Ο αμυντικός του Ατρομήτου προσπάθησε να καλύψει τη μπάλα μέσα στην περιοχή αφήνοντάς τη να βγει άουτ, αλλά αυτή τσούλαγε αργά, ο Ιτάνζ του έλεγε να διώξει, αυτός την κοίταγε και εν μέσω αυτής της ασυνεννοησίας, ο Αγρίτης μπήκε σφήνα και με πλασέ έκανε το 2-1 για την Κέρκυρα!

Μετά το γκολ του Αγρίτη, οι Φαίακες πήραν τα ηνία του αγώνα, καθώς είχαν και με το μέρος τους την ψυχολογία από την ανατροπή του σκορ, με τον Γκουστάβο στο 57' να απειλεί και με τρίτο τέρμα τους Περιστεριώτες, αλλά ο Ιτάνζ με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε μέσα στο παιχνίδι τους κυανόλευκους.

Ο Δώνης έριξε στη μάχη τους Μπρίτο, Αναστασάκο και Δημούτσο αντί των Πίτου Γκαρσία, Γιαννούλη και Καραγκούνη, προκειμένου να κάνει πιο επιθετικό τον Ατρόμητο και να φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος που θα του έδινε το θετικό αποτέλεσμα. Με τη σειρά του, ο Μπάντοβιτς αποφάσισε να ενισχύσει την ανασταλτική λειτουργεία της μεσαίας του γραμμής, αποσύροντας τον Γραμμόζη και βάζοντας τον Λόβιν.

Ο Ατρόμητος απείλησε αρχικά με τον Μήτρογλου στο 72', που προσπάθησε να "κρεμάσει" ανεπιτυχώς τον Γκαλίνοβιτς, όμως στο 80ό λεπτό εκμεταλλευόμενος την οπισθοχώρηση της Κέρκυρας έφτασε στην ισοφάριση! Ο Κοντοδήμος έδιωξε απρόσεχτα πάνω στον Τάτο, ο οποίος με ωραίο σουτ νίκησε τον Γκαλίνοβιτς και έκανε το 2-2 για τους Περιστεριώτες.

Αυτό το γκολ αναπροσάρμοσε τα πλάνα του Μπάντοβιτς, ο οποίος έριξε τον επιθετικό Μαζνόφ αντί του Αγρίτη, μήπως καταφέρει να πετύχει το τέρμα που θα χάριζε στην Κέρκυρα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 2-2, που σαφώς δεν ικανοποιεί κ

Keywords
Τυχαία Θέματα