Η γιορτή του ΑΠΟΕΛ και ο τελικός της Τσέλσι

Μπορεί το ενδιαφέρον των ελλήνων φιλάθλων να είναι στραμμένο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ, ωστόσο, μεγάλη μάχη για πρόκριση στους 16 του Champions League αναμένεται να γίνει την Τρίτη (6/12), τόσο στον 5ο όσο και στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης.

5ος όμιλος

Ο πέμπτος όμιλος είναι ο πλέον αμφίρροπος, καθώς τρεις ομάδες

διεκδικούν την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται σε πιο πλεονεκτική θέση, καθώς είναι πρώτη με 9 βαθμούς, ενώ το βράδυ (21:45GR) αντιμετωπίζει την ουραγό του ομίλου Γκενκ, η οποία δεν έχει ελπίδες για πρόκριση.

Ετσι, η μεγάλη μάχη θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο Στάμφορντ Μπριτζ ανάμεσα σε Τσέλσι και Βαλένθια. Οι δύο ομάδες έχουν από οκτώ βαθμούς, έπειτα από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές και ασφαλώς το μεταξύ τους παιχνίδι είναι... τελικός. Οι λονδρέζοι δεν θέλουν ούτε καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να αποκλειστούν πρόωρα, αλλά και οι ισπανοί είναι αποφασισμένοι να... πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.

7ος όμιλος

Στο 7ο γκρουπ ο ΑΠΟΕΛ έχει "κλειδώσει" την πρόκριση και φιλοξενεί τη Σαχτάρ με στόχο να πάρει και την πρωτιά στον όμιλο. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από 22.000 κύπριους φιλάθλους, που θα στήσουν το δικό τους πάρτι για την πρόκριση της ομάδας τους. Πάντως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να προφυλάξει τον Αϊλτον.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Πόρτο αντιμετωπίζει τη Ζενίτ και θέλει μόνο νίκη για να μην μείνει έξω από τους 16. Αντίθετα, οι ρώσοι βολεύονται και με την ισοπαλία.

8ος όμιλος

Τέλος, πιο... χαλαρά είναι τα πράγματα στον 8ο όμιλο, καθώς Μπαρτσελόνα και Μίλαν έχουν κλειδώσει τις δύο πρώτες θέσεις. Ετσι, τόσο η αναμέτρηση της Μπάρτσα με την Μπάτε, όσο και αυτή της Μίλαν με την Βικτόρια Πλζεν έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα