Η αποστολή για το ματς με τον Βύζαντα και η νέα φανέλα της ΑΕΛ

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για την αυριανή πρεμιέρα (Σάββατο 12/11, 5μ.μ.) με τον Βύζαντα Μεγάρων στο AEL FC ARENA. Παράλληλα, οι βυσσινί προχώρησαν στην αποκάλυψη της νέας φανέλας, η οποία θα είναι διαθέσιμη από αύριο για τους φιλάθλους της λαρισινής ομάδας από το vissini store.

Οσον αφορά

τα αγωνιστικά, ο Κρις Κόουλμαν, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Στέλιο Βενετίδη και Ρομέου οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης, στον Νίκο Αραμπατζή που δεν βρίσκεται ακόμη σε πλήρη ετοιμότητα, όπως επίσης και στον Δημήτρη Χασομέρη, ο οποίος εκτίει υπόλοιπο ποινής από την προηγούμενη σεζόν.

Ετσι, στην 20άδα για τον αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων συμπεριλήφθηκαν οι: Μιχαηλίδης, Σωτηρίου, Ταλ, Ααράμπ, Καλί, Κολοβέτσιος, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Μπόα Μόρτε, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλεζ, Χατζής, Σιατραβάνης, Πλιάγκας, Σεσίνια, Σαϊτιώτης, Τσιμπάμπα, Ζεκίνια, Καραχάλιος, Καρανίκας.

Η νέα φανέλα
Στην αποκάλυψη της νέας φανέλας για την περίοδο 2011-12 προέβει η ΑΕΛ μέσω της σελίδας της στο facebook. Η νέα φανέλα θα είναι διαθέσιμη από αύριο για τους φιλάθλους της ΑΕΛ στο vissini store. Τέλος, να σημειώσουμε όπως διευκρινίστηκε μετά από ερώτημα φιλάθλου το σήμα της νέας φανέλας που φέρει την υπογραφή της Nike δεν είναι ραφτό, ύστερα από αίτημα των ποδοσφαιριστών…

Keywords
Τυχαία Θέματα