Η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Primera Division

Δύσκολη αποστολή στη Μαδρίτη περιμένει την Μπαρτσελόνα το Σάββατο (18/09), εκεί όπου αντιμετωπίζει όχι την αιώνια αντίπαλό της, αλλά την Ατλέτικο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Primera Division. Λίγες ώρες αργότερα, η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Την επικίνδυνη, όπως αποδείχτηκε με τη νίκη επί της Πρωταθλήτριας, Χέρκουλες αντιμετωπίζει η Βαλένθια, ενώ η Σεβίλη επισκέπτεται τη Μάλαγα.

Στη Μαδρίτη το ενδιαφέρονΜετά

την ήττα από τη Χέρκουλες με 0-2 μέσα στο Καμπ Νου, η Μπαρτσελόνα... ξέσπασε στον Παναθηναϊκό, τον οποίο κέρδισε με 5-1 για την 1η αγωνιστική του Champions League, και πάει με φόρα στην πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο. Οι ροχιμπλάνκος από την άλλη, παρόλο που έχουν ξεκινήσει ιδανικά στο πρωτάθλημα, ηττήθηκαν από τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με 0-1 για το Europa League και θέλουν να ξεπεράσουν με τον καλύτερο τρόπο το κακό ξεκίνημα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους.

Οι καταλανοί δεν θέλουν να επαναλάβουν τα περ

Keywords
Τυχαία Θέματα