Γκόμες: Πνεύμα αλληλεγγύης &ενότητας

Στο πνεύμα αλληλεγγύης, ενότητας και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ζοσέ Γκόμες μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Παράλληλα, ο συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφιέρωσε τη νίκη στον Πορτογάλο τεχνικό που είναι στο νοσοκομείο, αλλά παρακολούθησε το ματς και είχε επικοινωνία με τον Γκόμες.

-Όσο περνάει ο καιρός,

χωρίς να παίζει με κλασικό επιθετικό, ο Παναθηναϊκός δείχνει να δυσκολεύεται…
"Αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Όπως ξέρουμε το παιχνίδι των αντιπάλων μας, έτσι ξέρουν και αυτοί τον δικό μας. Συνεχίζουμε όπως επιθετικά να κυνηγάμε τη νίκη".

-Υπήρχε επικοινωνία με τον κ.Φερέιρα
"Ναι, υπήρχε επικοινωνία".

-Πως έζησε ο προπονητής το παιχνίδι;
"Ο προπονητής είχε την ευκαιρία να δει τον αγώνα. Επίσης, μετά το τέλος του αγώνα επικοινωνήσαμε με SMS".

Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με ανατροπή. Ποια είναι τα στοιχεία που ώθησαν στην επιτυχία;
"Η αλήθεια είναι ότι σε έναν αγώνα, ότι τα φάουλ της αντίπαλης ομάδας έχει σκοπό να σε βγάλει από ρυθμό. Σε εμάς παίζει ρόλο γιατί θέλουμε να παίξουμε επιθετικά. Στα πρώτα 15 λεπτά μπήκαμε χαλαρά, όπως με τον ’ρη. Στη συνέχεια ελέγξαμε τον αγώνα και πήραμε τη νίκη. Αυτό που άλλαξε ήταν η ταχύτητα και η δυνατότητα να ανοίξουμε διαδρόμους. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της νίκης".

-Σας προβληματίζει το γεγονός ότι και σε αυτό το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός μπήκε χαλαρά, όπως στο παιχνίδι με τον ’ρη;
"Θα έλεγα ότι όπως και με τον ’ρη, δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα. Αυτό έγινε για να μπορέσουμε να έχουμε προστασία από τα φάουλ και να δούμε την εξέλιξη του αγώνα. Στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν ένα καλό παιχνίδι, με αποτέλεσμα την ανατροπή. Η ομάδα παίζει με πνεύμα αλληλεγγύης, ενότητας και όλα αυτά που χαρακτηρίζουν ένα οικογενειακό κλίμα. Θα θέλαμε όλοι να αφιερώσουμε τη νίκη στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, να του ευχηθούμε γρήγορα περιστατικά και όλα να πάνε καλά".

Ο Ζοσέ Γκόμες είχε μιλήσει και λίγο νωρίτερα στην κάμερα της Nova με τη λήξη της αναμέτρησης, όπου είχε δηλώσει: "Τους δώσαμε μόνο τα πρώτα 15 λεπτά. Κάναμε τα ίδια λάθη που κάναμε και στο ματς με τον ’ρη. Αυτή τη φορά όμως, στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό και έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Αξίζαμε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι και ήταν πολύ σημαντικό για εμάς για τη συνέχεια".

Για το εάν οι πράσινοι αφιέρωσαν τη νίκη στον Φερέιρα είπε: "Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια. Θέλαμε να κερδίσουμε και να του αφιερώσουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα