Γιώργος Κατσικογιάννης στο sport.gr: Εστω και μέσω πλέι οφ ο ΟΦΗ θα κερδίσει την άνοδο

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της φετινής προσπάθειας του ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ, μετά από απουσία δύο χρόνων. Το sport.gr επικοινώνησε με τον ταλαντούχο μέσο, ο οποίος εξέφρασε την σιγουριά ότι η ομάδα του Ηρακλείου θα κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αναφέρθηκε στην ευρεία νίκη επί του ΠΑΣ και το μεγαλείο του κόσμου του ΟΦΗ,
ενώ δεν παρέλειψε να μας μιλήσει και για τα μελλοντικά του σχέδια... Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 23χρονος χαφ στο sport.gr:Για τον θρίαμβο επί του ΠΑΣ Γιάννινα:
Eίμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πήραμε τη νίκη και μάλιστα με εντυπωσιακό σκορ. Πραγματοποιήσαμε μια σπουδαία εμφάνιση σε ένα ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες και μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων. Με το αποτέλεσμα αυτό δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και κλείσαμε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Για τον κόσμο του ΟΦΗ:
Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πηγή δύναμης για μας. Στο ματς με τα Γιάννενα ήταν καταπληκτικός για άλλη μια φορά. Οι φίλαθλοι γέμισαν το γήπεδο, μας βοήθησαν με τη φωνή και τον παλμό τους και το πιο σημαντικό: Χωρίς να πέσει ούτε ένα αντικείμενο και γενικά χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα στην διεξαγωγή του αγώνα. Γι' αυτόν το λόγο τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους βγάζω το καπέλο. Ελπίζω αν τελικά χρειαστεί να αγωνιστούμε στα πλέι οφ, ο κόσμος της ομάδας να μας στηρίξει κι εκεί όπως μόνο αυτός ξέρει.Για το αν ο ΟΦΗ άξιζε την απευθείας άνοδο:
Ναι, αξίζαμε 100% να κερδίσουμε την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Κι αυτό δεν το λέω επειδή είμαι ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, αλλά γιατί πιστεύω ότι έχουμε καλύτερο υλικό από τις ομάδες που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Για μένα, ο λόγος για τον οποίο δεν ανεβήκαμε απευθείας στην Σούπερ Λιγκ, είναι ότι χάσαμε πολλούς βαθμούς σε παιχνίδια κόντρα σε "υποδεέστερους" αντιπάλους.Για τα πλέι οφ ανόδου στην Σούπερ Λιγκ:
Εστω και μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ ο ΟΦΗ θα κερδίσει την άνοδο. Φέτος καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς. Εχουμε έναν σπουδαίο προπονητή, ένα πολύ καλό ρόστερ, είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας και γι' αυτό πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να ανέβουμε στην Σούπερ Λιγκ.Για τις βλέψεις που έχει ο ίδιος:
Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι το πως θα κερδίσουμε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Από εκεί και πέρα ανήκω στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Δεν σας κρύβω ότι κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω και ν' αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, αυτό άλλωστε είναι το όνειρο μου από μικρό παιδί. Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων μου με τον ΟΦΗ, θα έχω συνάντηση με τον προπονητή του Ολυμπιακού και αν αυτός με θέλει στην ομάδα, τότε θα επιστρέψω. Σε διαφορετική περίπτωση, σίγουρα θα ήθελα να μείνω στο Ηράκλειο και την επόμενη σεζόν, καθώς οι άνθρωποι του ΟΦΗ μου έχουν δείξει ότι με θέλουν και με εμπιστεύονται.
Keywords
Τυχαία Θέματα