Γιδόπουλος: Ο Μπέος δεν μαζεύεται

17:18 6/6/2011 - Πηγή: Sport.gr
Για τον Αχιλλέα Μπέο, τη Football League, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους Supporters μίλησε ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, Στράτος Γιδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Goal. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Γιδόπουλος:Για τον Αχιλλέα Μπέο:
"Τον γνωρίζω 30 χρόνια. Ουδέποτε είχαμε
ανταλλάξει έστω και μια άσχημη κουβέντα. Είχαμε μια σχέση τυπική. Ούτε ήμασταν φίλοι, αλλά ούτε είχαμε έρθει ποτέ σε αντιπαράθεση. Πριν από μερικά χρόνια με παρακάλεσε ο κ.Βούλγαρης, ο τότε δήμαρχος Βόλου, να πάρω τον Ολυμπιακό, λέγοντάς μου ότι δεν ήθελε να τον πάρει ο Μπέος. Του απάντησα πως δεν με ενδιαφέρει και να τον πάρει ο Μπέος, αν και είχα παίξει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό. Οι συγκυρίες ήταν τέτοιες που πήγα στη Νίκη, από την οποία είχε περάσει ο Μπέος σαν θύελλα. Δημιούργησε χρέη τα οποία πλήρωσα εγώ.Οταν λοιπόν πήγα στη Νίκη, ξεκίνησε η κόντρα. Θυμάμαι πως στην πρώτη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας μού έλεγε: “Τί μπήκες εσύ στη Νίκη; Για να μου χαλάσεις τη δουλειά; Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχεις φύγει”. Είδε ότι δεν έφυγα και μονίμως με έβριζε με χυδαίο τρόπο. Ολη του η προσπάθεια, χωρίς να έχει τίποτα προσωπικό μαζί μου, ήταν να φύγω από τη Νίκη γιατί ήξερε ότι δεν υπήρχε άλλος άνθρωπος να βάζει λεφτά και θα διαλυόταν ο σύλλογος. Και πίστευε πως θα έπαιρνε τον κόσμο της Νίκης. Αυτό ήταν που τον έκανε να με βλέπει ως μεγάλο του αντίπαλο.Πριν από δύο χρόνια είχα κάνει μια δήλωση. Είχα πει λοιπόν: “Εισαγγελείς του τόπου, μαζέψτε τον”. Δεν το έκαναν και δικαιώθηκα. Ο άνθρωπος πλέον δεν μαζεύεται. Είπε τον Βαρδινογιάννη “Βαρδιλογιάννη”. Εβρισε τον Αηδόνη σε τηλεοπτική εκπομπή. Χαρακτήρισε τον Δαλούκα “απατεώνα”. Εβρισε τον Μητρόπουλο, τον Γκαγκάτση, εμένα, τον Αδαμίδη. Χτύπησε μέσα στο Πανθεσσαλικό με χαστούκι τον Δημητριάδη. Και όλα αυτά χωρίς να τιμωρηθεί πουθενά. Και μέχρι σήμερα σε οποιοδήποτε δικαστήριο, πλην της δικής μου υπόθεσης, δεν δικάστηκε ποτέ.Αυτό κάποιους πρέπει να τους προβληματίσει. Ολοι όσοι τον στέλνουν στη Δικαιοσύνη είναι παλαβοί; Αυτόν τον άνθρωπο έπρεπε ήδη να τον έχουν αποσύρει. Οπως κάνουν στα αυτοκίνητα. Εβρισε τον Πατέρα. Ποιος, ο Μπέος; Για να βάζουμε τα πράγματα σε μια ζυγαριά. Πρέπει στο χώρο του ποδοσφαίρου να υπάρχει ένας σεβασμός. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι άξια σεβασμού από όλους. Διότι δεν πρέπει να κοιτάμε το αν ο Τζίγκερ έκανε καλές μεταγραφές. Πρέπει να βλέπουμε πως η οικογένεια έχτισε ένα χωριό στην Ηλεία, έφτιαξε ένα νοσοκομείο".Για τη Football League:
"Κατ’αρχάς δεν είναι τυχαίο ότι στα 41 ύποπτα ματς που έχουν πάει στην ΕΠΟ τη μερίδα του λέοντος έχει η Football League. Κάτι γίνεται εκεί πέρα. Η Football League 2 είναι μια αμαρτωλή ιστορία που δεν πρέπει να υπάρχει. Θα σας πω μεγέθη για να κρίνει ο καθένας το αν πρέπει να λειτουργεί η συγκεκριμένη κατηγορία. Η Football League 2 έχει κρατική επιχορήγηση 40.000 ευρώ ετησίως, η Football League 700.000 ευρώ και η Α’ Εθνική 4,5 εκατομμύρια ευρώ και πάνω.Οι δεσμεύσεις που έχει η κατηγορία είναι να παίζουν μόνο τρεις κοινοτικοί κάτω των 25, λες και όποιος ξ
Keywords
Τυχαία Θέματα