Για το θαύμα η Μιράντες!

Για την ιστορική αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο ετοιμάζονται οι παίκτες της Μιράντες, ομάδας τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας, που κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Στην ξέφρενη πορεία της, η ομάδα του βόρειας Ισπανίας απέκλεισε της Βιγιαρεάλ, Ράσινγκ Σανταντέρ και Εσπανιόλ, κατορθώνοντας να γίνει μόλις η τρίτη ομάδα στην ιστορία του Κυπέλλου που φτάνει στους 4 και δεν προέρχεται από τις δύο πρώτες κατηγορίες (οι άλλες δύο ήταν η Φιγκουέρες το 2002 και η Ντεπορτίβο Λογκρόνο 81 χρόνια πριν).

"Είμαστε

γεμάτοι από ελπίδα και επιθυμία, γιατί ξέρουμε ότι είμαστε ένα βήμα μακριά από τον τελικό", δήλωσε ο επιθετικός της ομάδας και πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής του Copa Del Rey με έξι γκολ, Κάρλος Ινφάντε, ο οποίος τα πρωινά δουλεύει ως τραπεζικός.

Ο προπονητής της Μιράντες, Κάρλος Πούσο, τόνισε: "Είμαστε προετοιμασμένοι για το καλύτερο και το χειρότερο. Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Θα παλέψουμε για τους φιλάθλους μας, οι οποίοι είναι ο κινητήριος μοχλός μας".

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Μιράντες θα γίνει την Τρίτη (31/1), ενώ το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών αποτελείται από τις Μπαρτσελόνα και Βαλένθια.

Keywords
Τυχαία Θέματα