Για να φύγει με το κεφάλι ψηλά ο Καλόπουλος

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν τελευταία. Παράξενα κι ανησυχητικά...

Ας μιλήσουμε με γεγονότα..

Ο Καλόπουλος κατηγορείται για εμπλοκή στα στημένα, έκανε πέρυσι μερικές κακές διαιτησίες με αποκορύφωνα εκείνη στο Καραισκάκη (όπου θα ήθελα να τονίσω πως τα όσα έγιναν, ήταν ΑΥΤΟΣ υπεύθυνος για το αν γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα κι όχι οι βοηθοί).

Δέχομαι πως μπορεί στο θέμα των στημένων να είναι αθώος, ενώ κακές διαιτησίες έκανε μέχρι κι ο .. Κολίνα! Η κοινωνία όμως “βράζει”. Όχι για το Καραισκάκη και τα όσα έγιναν εκεί πέρυσι, αλλά γιατί ψάχνει κάπου, κάποιον για

να ξεσπάσει.

Οι κύριοι Βασσάρας και Πιλάβιος, είχαν να κοστολογήσουν ορισμένα πράγματα στη “ζυγαριά” τους προτού επιλέξουν να φέρουν πίσω τον κ. Καλόπουλο στους πίνακες της ΚΕΔ.

Για να φύγει με το κεφάλι ψηλά ο Καλόπουλος λοιπόν...

Αξίζει να γραφτούν τόσα οπαδικά άρθρα και μόνο στο άκουσμα της επιστροφής του;

Αξίζει να βγουν τόσες ανακοινώσεις ανάμεσα σε ΠΑΕ, φανατίζοντας το φίλαθλο κοινό;

Ρώτησε κανείς αν ο κάθε αστυνομικός στη Κατερίνη, θέλει να πλακωθεί στο ξύλο με μερικά φανατισμένα 18χρονα;

Ασχολήθηκε κανείς με τους ανθρώπους των οποίων οι περιουσίες ίσως δεχτούν υλικές ζημιές λόγω των επεισοδίων που σίγουρα θα δημιουργηθούν όπου σφυρίζει ο συγκεκριμένος διαιτητής;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ οι κύριοι Βασσάρας και Πιλάβιος, όταν έβαλαν τα παραπάνω στη ζυγαριά τους, θεώρησαν πως είναι σημαντικότερο να φύγει ο Καλόπουλος με το κεφάλι ψηλά!

Αν εγώ ήμουν στη θέση του συγκεκριμένου ανθρώπου, ακόμα κι αν ήμουν ο καλύτερος διαιτητής του κόσμου, ακόμα κι αν άδικα με είχαν μπλέξει στο θέμα των στημένων αγώνων, αν είχα τη παραμικρή ευαισθησία και ανθρωπιά, θα είχα παραιτηθεί, ανεξάρτητα από την απόφαση των Βασσάρα και Πιλάβιου.

Διότι ο οποιοδήποτε κοινωνικά ευαίσθητος άνθρωπος, δεν θα άντεχε να βλέπει επαγγελματίες αστυνομικούς να δέρνονται για χάρη του, 18χρονα να φανατίζονται, διοικήσεις να πετούν ύβρεις, φιλάθλους να απομακρύνονται από το ποδόσφαιρο. Κι όλα αυτά για να καθαρίσει το δικό του όνομα.

Δεν γνωρίζω ποιος Βαγγέλης τον προστατεύει, ούτε τη καθαρότητα των κριτηρίων που τον έφεραν πίσω στους πίνακες της ΚΕΔ. Γνωρίζω όμως σίγουρα πως όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία “κάθαρσης” του κ.Καλόπουλου, έχουν χάσει από καιρό οποιοδήποτε ηθικό φραγμό και ευαισθησία.

Καλά Χριστούγεννα και υγεία εύχομαι σε όλους σας!

Μιχάλης.-

Keywords
Τυχαία Θέματα