Για μια ακόμη χρονιά, η κληρωτίδα έβαλε τον Αρη στα δύσκολα όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας

Για μια ακόμη χρονιά, η κληρωτίδα έβαλε τον Αρη στα δύσκολα αφού όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι και φέτος θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο ενός εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού για να προχωρήσει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι κίτρινοι θα υποδεχθούν τους πειραιώτες στο Αλεξάνδρειο στις 12 Οκτωβρίου, αλλά ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας του Αρη.
Μέχρι τότε, προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις του Αρη και σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή "είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, κάνει ακόμη δυσκολότερη την αποστολή μας το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς κόσμο, άρα δεν θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας, αλλά θα προσπαθήσουμε για τη πρόκριση".Ο προπονητής του Αρη περιμένει (και ελπίζει) πως μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις σε μεταγραφικό επίπεδο και κυρίως στη περίπτωση του Δημήτρη Τσαλδάρη. Το συγκεκριμένο θέμα είναι εξάλλου μόνο οικονομικό, αφού είναι δεδομένη η κοινή επιθυμία για συνεργασία.
Keywords
Τυχαία Θέματα