Για ενδιαφέρον των Γιουβέντους και Λίβερπουλ που ενδεχομένως και να δημιουργήσουν πρόβλημα στη μεταγραφή του Ριέρα στον Ολυμπιακό κάνει λόγο ο αγγλικός Τύπος

Για ενδιαφέρον της Γιουβέντους και της Εσπανιόλ που ενδεχομένως και να προκαλέσει πρόβλημα στην μεταγραφή του Αλμπερτ Ριέρα κάνει λόγο ο αγγλικός Τύπος.

Συγκεκριμένα η Daily Mail αναφέρει πως ο ισπανός διεθνής έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ωστόσο υποστηρίζει ότι στην περίπτωση που το ενδιαφέρον των δύο ομάδων γίνει επίσημο μπορεί και να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Κάτι βέβαια που

είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αφού οι πειραιώτες έχουν δώσει τα χέρια τόσο με την Λίβερπουλ, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη. Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στους Γκατούζο, Τρεζεγκέ και Μπαπτίστα.

Η μεταγραφή του Ριέρα είναι κλεισμένη για την ομάδα του Πειραιά και για να μην ολοκληρωθεί θα πρέπει μία εκ των δύο ομάδων να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Λίβερπουλ και να κάνει μεγαλύτερη προσφορά, τόσο στην ομάδα, όσο και στον παίκτη.

Επίσημα από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως η υπόθεση έχει τελειώσει και δεν υπάρχει περίπτωση να χαλά

Keywords
Τυχαία Θέματα