Γεωργία και Ισραήλ έμειναν στο μηδέν για τη 2η αγωνιστική του 6ου προκριματικού ομίλου του EURO 2012, που συμμετέχει και η Εθνική

22:30 7/9/2010 - Πηγή: Sport.gr

Xωρίς νικητή και γκολ έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Γεωργία και το Ισραήλ στο Μπόρις Παϊχάτζε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου προκριματικού ομίλου του EURO 2012, στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική μας.

Σε αντίθεση με τη νίκη με 3-1 επί της Μάλτας στην 1η αγωνιστική, η ομάδα του Λουίς Φερνάντες δεν έδειξε το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο την αναμέτρηση της Τρίτης (07/09).

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι κυνήγησαν το γκολ, είχαν την κατοχή της μπάλας και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στην επανάληψη. Δεν κατάφεραν, όμως, να νικήσουν τον Αουάτε, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, και να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο, μετά την ισοπαλία και με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Παρασκευή (03/09) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτό ευνοεί το Ισραήλ, που έφτασε τους 4 συνολικά και βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου, ενώ η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια μετράει μόλις 2.Οι συνθέσεις των ομάδων: Γεωργία (T. Kετσπάγια): Ρεχισβίλ

Keywords
Τυχαία Θέματα