Φράγκος στο sport.gr: Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει

10:33 3/5/2011 - Πηγή: Sport.gr
Το καλοκαίρι βρισκόταν στο στόχαστρο των δύο αιωνίων. Μετά όμως από μεθοδικές κινήσεις και περισσότερο επιμονή, ο Ανδρέας Φράγκος ντύθηκε στα ερυθρόλευκα, συμπληρώνοντας την ήδη νεανική ομάδα του Ολυμπιακού. Στην πρώτη του χρονιά μάλιστα στο λιμάνι... τα πήρε όλα! Σούπερ Καπ στην Σαντορίνη, Κύπελλο στην Ορεστιάδα και εσχάτως πρωτάθλημα στο Ρέντη. Αν και όπως επεσήμανε στο sport.gr...
"Το πρωτάθλημα κατακτήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στον πρώτο αγώνα". Ο νεαρός ακραίος μπορεί να μην ήταν ο πιο εκδηλωτικός στους πανηγυρισμούς του μετά την κατάκτηση της τρίτης νίκης και του πρωταθλήματος, όπως παραδέχτηκε όμως... "Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είμαι το ίδιο χαρούμενος με τους συμπαίκτες μου πάντως"."Μια παρέα"
Εξηγώντας το... μυστικό της επιτυχίας του φετινού Ολυμπιακού, ο διεθνής ακραίος ήταν αφοπλιστικός: "Αποδείξαμε φέτος πως μόνο αν είσαι παρέα μπορείς να τα καταφέρεις. Για μένα η φετινή χρονιά ήταν διπλή και τριπλή, αφού παρά τις αψιμαχίες και τις διαμάχες που είχαμε, καταφέραμε όχι μόνο να... κρατηθούμε, αλλά και να πετύχουμε. Και αυτό οφείλεται κατά πολύ στο γεγονός ότι η ομάδα έγινε μια παρέα"."Πρώτο το πιο δύσκολο"
Ζητώντας του να εξηγήσει πού κρίθηκαν οι τρεις αγώνες με τον Ηρακλή, ο Ανδρέας Φράγκος είπε: "Το πιο δύσκολο παιχνίδι ήταν αναμφίβολα το πρώτο, στη Μίκρα. Ο Ηρακλής έδωσε τον πιο μάχιμο εαυτό του, μέσα σε μία καυτή έδρα και θεωρώ πως η νίκη μας εκεί κατέστρεψε εντελώς την ψυχολογία των παικτών του.Η συνέχεια λοιπόν ήταν πιο εύκολη για μας από κει και πέρα, αφού και στο δεύτερο παιχνίδι, πάλι στη Θεσσαλονίκη, αλλά και εδώ επιβάλαμε πλήρως τον ρυθμό μας και βγάλαμε τα καλά μας στοιχεία"."Οπλο η επίθεση"
Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι και τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση της τρίτης κούπας φέτος, ο 22χρονος παίκτης εξήγησε: "Δεν νομίζω ότι υπήρξε κάποια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά θα δει ότι σε πολύ λίγα σημεία υπερτερούσαμε. Σε γενικές γραμμές πάντως νομίζω ότι η επίθεσή μας μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση".Ερωτώμενος για το αν η απουσία του Λάμπη Μπαμπαλιούτα από τα δύο πρώτα παιχνίδια στη Μίκρα, έφερε τον Ηρακλή σε δεινή θέση, ο Ανδρέας Φράγκος απάντησε: "Αναμφισβήτητα η απουσία του Λάμπη ήταν η αχίλλειος πτέρνα του Ηρακλή σε αυτά τα παιχνίδια. Ο ίδιος όμως δεν μπορούσε να βοηθήσει αφού πονούσε, σίγουρα πάντως υπήρξε και αυτό λόγος για την κακή αγωνιστική εικόνα του Ηρακλή"."Οποιος αγαπάει τον αθλητισμό..."
Σχετικά με τα συναισθήματα που δημιούργησε το πρωτάθλημα, ο ακραίος των ερυθρόλευκων σχολίασε: "Το πρωτάθλημα αυτό θα μπορούσε να είναι μία δικαίωση για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέραμε. Το μέλλον πάντως είναι αβέβαιο. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ό,τι μπορούσαμε, ό,τι ήταν δυνατό να κάνουμε και πιστεύω ότι αυτές οι μικρές χαρές μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια.Το θέμα τώρα είναι να ασχοληθούν και άλλοι άνθρωποι με την ομάδα. Οποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα, εύχομαι ν
Keywords
Τυχαία Θέματα