Φλεβαράκης: Σε ανοδική πορεία ο Αρης

Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει τον Αρη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1και ο Κώστας Φλεβαράκης επισήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης τονίζοντας πως οι κίτρινοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

"Εχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, με αθλητικούς ξένους παίκτες αλλά και έμπειρους Έλληνες. Ο Ταπούτος κάνει πολύ καλή σεζόν, ενώ η εμπειρία και οι ικανότητες των Τσαλδάρη και Βεργίνη στην περιφέρεια είναι σημαντικοί παράγοντες στην εξέλιξη ενός ματς. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε την ατμόσφαιρα του Αλεξάνδρειου που δημιουργεί πάντα πίεση στον αντίπαλο",

τόνισε στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Φλεβαράκης και συνέχισε:

"Γενικά ο ’ρης είναι σε ανοδική πορεία κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματα του. Εμείς πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να μπλοκάρουμε τα ατού των αντιπάλων μας και να κάνουμε αυτά που πρέπει στην επίθεση".

Από τη μεριά του ο Miροσλαβ Τόντιτς είπε: Β«Ο Αρης έχει βρει ρυθμό και προέρχεται από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη, κάτι που σημαίνει ότι πέρα από την αγωνιστική της άνοδο θα είναι καλά και στην ψυχολογία. Εμείς θα παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

Keywords
Τυχαία Θέματα