Φιλική ισοπαλία με Πλατανιά για Εργοτέλη

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις του Εργοτέλη για τη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου να έρχεται ισόπαλη (2-2) κόντρα στον Πλατανιά Χανίων. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο σκορ με 2-0 στο πρώτο 45λεπτο χάρη στα τέρματα των Δωματά (25`) και Σαρρή (42` πεν.), ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρησαν το παιχνίδι στο β` μέρος με γκολ των Προβατίδη (59') και Μιρτσέτα (83').Η επόμενη συγκέντρωση του Εργοτέλη έχει οριστεί για την 1η Ιουλίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία
ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.Οι συνθέσεις των δύο ομάδων στο φιλικό παιχνίδι:ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λιούρδης, Παληγιώργος, Τζανής, Κατρανίτσας, Τσοντάκης (46' Αθανασιάδης), Πότσι, Μανουσάκης, Προβατίδης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Κατσικοκέρης. Έπαιξαν και οι: Πιτσόκος, Γεωργόπουλος, Δασκαλάκης, Παπαδημητρίου.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Α' ημίχρονο: Καβουσάκης, Κανδηλάκης, Σαρρής, Τζανακάκης, Πρωτογεράκης, ’λλα, Μπουχαλάκης, Κυριακίδης, Χαντί, Χρυσοφάκης, Δωματάς.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Β' ημίχρονο: Δερμιτζάκης, Γιαλούσης, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Ολίσε, Κοζορώνης, ’λλα (61'Φραγκουλάκης), Βερπακόφσκις, Καλογέρης, Μπρούνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα