Φερέιρα: Συγκεντρωμένοι στον ΟΦΗ

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θέλει οι παίκτες του Παναθηναϊκού να υποτιμήσουν τον ΟΦΗ και τους ζήτησε να έχουν απόδοση και διάθεση, ανάλογη με αυτή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο πορτογάλος τεχνικός θέλει να αποφύγει

δυσάρεστες εκπλήξεις στο ματς με τον ΟΦΗ και αυτό φάνηκε σε δηλώσεις που έκανε για το παιχνίδι.

"Δεν θέλω να συγκρίνω τα δύο παιχνίδια από πλευράς ποιότητας των δύο ομάδων. Οπωσδήποτε ο Ολυμπιακος είναι ισχυρότερος από τον ΟΦΗ, το θέμα όμως δεν είναι η πλευρά που βρίσκεται ο αντίπαλος. Τα πράγματα θα πρέπει να τα δούμε από τη δική μας πλευρά", τόνισε ο Φερέιρα αρχικά και συνέχισε:

"Θα πρέπει λοιπόν, να έχουμε το ίδιο κίνητρο και την ίδια διάθεση που είχαμε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έπειτα από έναν μεγάλο αγώνα με έναν δύσκολο αντίπαλο είναι πολύ σημαντικό να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Βεβαία μετά από κάθε μεγάλο αγώνα υπάρχει η τάση να μειωθεί ο βαθμός συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών.

Γι’ αυτό τον λόγο στον αγώνα με τον ΟΦΗ οφείλουμε να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να κρατήσουμε την απόδοσή μας στα ίδια υψηλά επίπεδα. Συνεπώς, για τους λόγους που προανέφερα ο αγώνας με τον ΟΦΗ θα είναι πιο δύσκολο από τον προηγούμενο ακριβώς όπως είχα πει και παλιότερα ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ θα είναι πιο δύσκολος από εκείνον με τον ΠΑΟΚ που είχε προηγηθεί. Κι έτσι ήταν πραγματικά".

Κλείνοντας ο Φερέιρα είπε: "Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και είναι λογικό η απόδοσή τους να μην είναι πάντοτε πολύ καλή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, να έχουμε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και αυτοπεποίθησης ώστε να αντιμετωπίσουμε τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι μια καλή και ποιοτική ομάδα, η οποία στο ΟΑΚΑ θα προσπαθήσει να μας εξουδετερώσει πετυχαίνοντας γκολ. Από τη δική μας την πλευρά θα πρέπει να έχουμε υπομονή, επιμονή, εγρήγορση κι αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσουμε και αυτόν τον αγώνα".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Τοτσέ και Ρούντολφ προπονούνται πλέον κανονικά και ο Φερέιρα τους υπολογίζει. Ο ούγγρος δήλωσε μάλιστα 100% έτοιμος και περιμένει να πάρει χρόνο συμμετοχής:

"Είμαι 100% υγιής και έτοιμος να αγωνιστώ ξανά. Eχω ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ελπίζω να σκοράρω μερικά γκολ – ίσως και κόντρα στον ΟΦΗ αυτή την εβδομάδα", έγραψε στο Facebook ο παίκτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα