Φερέιρα: Οποιος δεν μπορεί ή, δεν συμμορφωθεί θα υπάρχει και ανάλογη τιμωρία

Μπορεί στα συμβούλια της ΠΑΕ και στα διοικητικά να μην βγαίνει άκρη και να οδηγείται ο Παναθηναϊκός στο αδιέξοδο, όμως η σεζόν δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν ακόμη ένας αγώνας για την λήξη της κανονικής περιόδου και έξι ματς για τα play off με τους πράσινους να καλούνται να βγάλουν την ομάδα στα προκριματικά του Champions League. Η ζωή, λοιπόν, στην Παιανία
συνεχίζεται, όμως επειδή ορισμένοι παίκτες έχουν αρχίσει τα... παραπτώματα με την παραβίαση του ωραρίου και κάτι τέτοιο έφτασε στα αυτιά του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο πορτογάλος τους υπενθύμισε πως είναι επαγγελματίες και αν δεν συμμορφωθούν με τον εσωτερικό κανονισμό τότε θα υπάρξουν κυρώσεις... Μύρισε... καλοκαιράκι και τα μαγαζιά της Παραλιακής αρχίζουν το ένα το άλλο να κάνουν τα σχετικά... opening, με αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες να μην μένουν... ασυγκίνητοι σε αυτό και να ξενυχτάνε, μολονότι οι υποχρεώσεις της ομάδας δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Ο Φερέιρα έγινε γνώστης αυτών των γεγονότων και φρόντισε να κρούσει το "καμπανάκι" στους παίκτες του, στο περιθώριο της σημερινής (13/4) προπόνησης στην Παιανία. Τους υπενθύμισε ότι η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί και πως είναι επαγγελματίες και γι' αυτό θα πρέπει να τηρούν τον εσωτερικό κανονισμό, αλλιώς θα υπάρξουν κυρώσεις.

"Μπαινουμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος για μας. Μετά το παιχνίδι στο Βόλο ξεκινούν τα play off και έχουμε πει πως έχουμε την υποχρέωση να βγάλουμε την ομάδα στο Τσαμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει, λοιπόν, να είστε πιο συγκεντρωμένοι απο ποτέ. Φυσικά πάνω από όλα πρέπει να τηρείτε τον εσωτερικό κανονισμό που υπάρχει στην ομάδα γιατί είστε επαγγελματίες. Οποιος δεν μπορεί ή, δεν συμμορφωθεί με αυτούς θα υπάρχει και ανάλογη τιμωρία. Δεν είστε μικρά παιδιά, όλοι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε»
Keywords
Τυχαία Θέματα