Επιτέλους νίκη για το Περιστέρι

Στις νίκες επέστρεψε το Περιστέρι μετά από έξι διαδοχικές νίκες, επικρατώντας επί του Ικαρου Καλλιθέας για την 15η αγωνισική. Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πήρε βαθιά βαθμολογική, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο το σύνολο του Αρη Λυκογιάννη. Στην τρίτη περίοδο κρίθηκε το ματς, μεγάλο παιχνίδι από τον Χάρη Γιανόπουλο, που σημείωσε 30 πόντους.

Σκούρα τα βρήκε το Περιστέρι απέναντι

στον Ικαρο, που τα έδωσε όλα για να ξεφύγει από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Με μπροστάρη τον Βασίλιεβιτς η ομάδα του Λυκογιάννη ξεκίνησε δυνατά και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενο με 22-21.

Ισορροπημένο το παιχνίδι και στη δεύτερη περίοδο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο, αλλά την ομάδα της Καλλιθέας να κρατάει το προβάδισμα και να προηγείται στο ημίχρονο με 38-37.

Στην τρίτη περίοδο όμως και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιαννόπουλο, που είχε 6/7 τρίποντα συνολικά, το Περιστέρι προσπέρασε και μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με προβάδισμα εννιά πόντων.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και πάλεψαν μέχρι το τέλος, αλλά το Περιστέρι, που είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του, έκανε σωστή διαχείριση, κράτησε μία μικρή, αλλά σταθερή διαφορά και τελικά επικράτησε με 81-69.

Keywords
Τυχαία Θέματα