Επιστροφή στις προπονήσεις για Αρη

Ο Αρης διέρχεται μία από τις κρισιμότερες εβδομάδας της σεζόν, αφού βρίσκεται στο καναβάτσο και καλείται να βρει τρόπους ώστε να σταθεί στα πόδια του. Προς αυτή τη κατεύθυνση οι κίτρινοι είναι αναγκαίο να ανοίξουν λογαριασμό νικών στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Επειτα από ξεκούραση δύο ημερών, άρχισαν και πάλι οι προπονήσεις.

Και μέσα από τις επόμενες δύο προπονήσεις, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ θα δείξει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα στη

Κρήτη. Το βέβαιο είναι ότι στη διάθεση του Πολωνού προπονητή δεν θα βρεθούν οι Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Κώστας Καπετάνος, Ντάρσι Νέτο, πέραν του Μιχάλη Σηφάκη του οποίου η επιστροφή προβλέπεται στα τέλη Φεβρουαρίου.

Μέχρι στιγμής, ο Πρόμπιερζ έχει δείξει ότι προσανατολίζεται σε ένα σχήμα με τον Καρίμ Σολτάνι στη κορυφή της επίθεσης, εκτιμώντας ότι είναι ο κατάλληλος για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Σκοπεύει επίσης να δώσει ελεύθερο ρόλο στον Νέρι Καστίγιο, ενώ για τα επιθετικά άκρα το πιθανότερο είναι να διατηρήσει τους Ούμπιντες, Γιαννιώτα.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει αποφασίσει αναφορικά με την μεσαία γραμμή, ενώ στην άμυνα το πιθανότερο είναι να επαναφέρει τον Νίκο Λαζαρίδη δίπλα στον Σανκαρέ. Αριστερά είναι δεδομένο πως θα παίξει ο Μίσελ, ενώ και πάλι η δεξιά πλευρά έχει αρκετούς μνηστήρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα