Ενώπιος ενωπίω…

Οταν ακούει κανείς ημιτελικά σε οποιοδήποτε άθλημα, το μυαλό του πηγαίνει σε αμφίρροπες αναμετρήσεις, νίκες στον πόντο, ένταση και δράση. Αυτό δεν ισχύει για την Α1 μπάσκετ! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός "σκούπισαν" για... πλάκα Αρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα και ετοιμάζονται για την μητέρα των μαχών
στο ελληνικό μπάσκετ στους μεγάλους τελικούς του πρωταθλήματος.
 
Οι αιώνιες μονομαχίες αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει το πάνω χέρι, με τις τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε βάρος του τριφυλλιού, αλλά και με το πλεονέκτημα έδρας που εξασφάλισε.Κλεφτές ματιές, όμως, θα πέφτουν και στην Θεσσαλονίκη εκεί όπου ο Δικέφαλος του Βορρά και οι κίτρινοι θα μάχονται με φόντο την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν.
 
Αυτό βέβαια που έχει σημασία είναι πως τα… φιλικά τελείωσαν και επιτέλους ξεκινάει το κυρίως πιάτο, αυτό το οποίο αναμένουν όλοι με ανυπομονησία όλο τον χρόνο. Σίγουρα θα ήταν… ιδεατό να έχουμε ένα ανταγωνιστικότερο  πρωτάθλημα, ωστόσο από την στιγμή που αυτό δεν υφίσταται, ας χαρούμε τους τελικούς (μπορεί να δούμε και δέκα άλλωστε!), οι οποίοι μάλιστα θα είναι και ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου.
 
Ενώπιος ενωπίω λοιπόν και μάλιστα δις! Ολυμπιακός απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ απέναντι σε Αρη, δύο ζευγάρια, που αν δεν υπάρξουν παρατράγουδα, μπορούν να μας χαρίσουν μπασκετικές στιγμές απόλαυσης, που τόσο έλειψαν κατά την διάρκεια των πλέι οφ.
Keywords
Τυχαία Θέματα