Ενίσχυση με Μάικ Τέιλορ για την Καβάλα

16:52 9/9/2011 - Πηγή: Sport.gr
Την απόκτηση του πρώην ΝΒΑer, Μάικ Τέιλορ, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Καβάλα. Ο Τέιλορ αποτελεί επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη για τη θέση του πλέι μέικερ της ομάδας τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση της απόκτησης του Μάικ Τέιλορ:"Από τα χέρια του Michael Rene "Mike" Taylor (26χρ., 1,88μ., Point Guard) θα περνάει
φέτος η μπάλα πριν καταλήξει στα αντίπαλα καλάθια, αφού αυτός είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Πρίφτη. Με την απόκτηση του η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας γίνεται ακόμη ποιοτικότερη και  αποκτάει μεγαλύτερη δύναμη στην περιφέρεια και στο σουτ".Who is WhoO Mike Taylor, γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου 1986 στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει ύψος 1.88 και βάρος 77 κιλά. Οι ομάδες που έχει παίξει είναι η Chipola College, Iowa State (College), Idaho Stampede (NBDL), Los Angeles Clippers (NBA), Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, Iowa Energy (NBDL) και Tezenis Verona (Ιταλία).
Tη σεζόν 2007-08 έπαιξε στο Αιντάχο για την αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ, έχοντας κατά μέσο όρο 14,5 πόντους σε 39 ματς.Το 2008 έγινε draft στο NBA για τους Portland Trail Blazers,  Νο 55 του πρώτου γύρου- γράφοντας ιστορία, αφού γίνεται ο πρώτος παίκτης που έχει καταφέρει κάτι ανάλογο- και μέσω ανταλλαγής έπαιξε τη περίοδο 2008-2009 στους Los Angeles Clippers . Συμμετείχε σε 51 αγώνες του NBA (στους 5 ξεκίνησε στη πρώτη 5αδα) με μέσο όρο συμμετοχής 15,5 λεπτά / αγώνα και στατιστικά 5.7 πόντους , 2.1 assist  1,7 rebounds.  Το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε αγώνα NBA είναι 35 πόντοι σε αγώνα με τους Knicks. Θεωρείται παίκτης πολύ αθλητικός, γρήγορος, αλτικός και εκρηκτικός, βγάζει ενέργεια στο παρκέ και είναι δεινός σκόρερ. Τα θεαματικά του καρφώματα τον έκαναν πάντα αγαπημένο παίκτη της κερκίδας.Τη σεζόν 2009/10 έπαιξε στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ πέρσι αγωνίστηκε αρχικά στο NBDL και στην ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου στην Α2 της Ιταλίας και την Tezenis Verona για 4 παιχνίδια".
Keywords
Τυχαία Θέματα